Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Problem Z Window Mode

CS16PLAYER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gram od 2 lat w metka na laptopie. Laptop chodzi bardzo dobrze we wszystkim poza... Metinem. Otoz kiedy chce zagrac w metka na window mode (tzn. na oknach malych) musze czekac od 15 do 20 sekund zanim przejdzie z jednego okna na drugie. Dzisiaj po 2 latach kiedy wstalem rano wlaczylem laptopa moglem sprobowalem zrobic okna i nie moglem uwierzyc ze nie ma juz czas 15 sekund przechodzenia z jednego okna w drugie. Otoz kiedy wrocilem z miasta ucieszony ze wkoncu bede mogl grac sobie z buffkiem itp to nagle zrobilo sie to samo... Chcialbym zobaczyc czy ktos moze wiedziec na czym problem polega oraz czy ktos mial do czynienia z czym takim. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie mam zadnych hackow ani wirusa poprostu tak sie dzieje od poczatku od kad gram w metina.. robilem wszystko i dalej nie wiem oc jest.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorki, za rozgrzebywanie starszego topica, ale wydaje mi się, że znam rozwiązanie problemu. Nie wiem czy to się nadaje do tego przypadku, bo MakYs nie podała jaki ma system na lapku :/ Jeśli jest to vista, to wchodzimy w folder z grą, szukamy aplikacji config.exe. Ustawiamy jej zgodność z systemem win xp i "uruchom jako administrator". Teraz go odpalamy, haczymy Window mode, dajemy Ok, odpalamy gierke i już powinno być ok. Pzrdr^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...