Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrot na Pla

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako że od dzisiaj jest event wielkanocny, to kusi mnie na zagranie na Plu, idzie się na nim dorobić? Czy opłaca się grać. Po ile te jajka chodzą? Otwierać je czy sprzedawac? Zaczynałbym od ZERA, który serwer będzie najlepszy? Jakiś sposób na zarobek, bez wydawania ns is? Przewaznie wbijalem 25lvl i robilem misje na obraczke i ja sprzedawalem.

Pasjonat
Opublikowano

Z tych jajek to najczęściej leciały duże zielone potki, sushi, fasolki zen.

Ja bym je wymieniał na inne przedmioty, a tu już zależy od oferty.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Opłaca się wrócić. Ale na evencie nic nie zarobisz nie dość że jeden wielki syf leci z jajek to tyle bydła na nie leci że oho.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Czy warto wracać, może i warto, ale musisz zainwestować w jakieś yangi na start, bo bez tego to monotonne granie.

Na tym evencie zaczynając od zera nic nie zarobisz (Nie to nie jest event świąt Bożego Narodzenia, że można było kokosy zbić) :)

Opublikowano

Powiem tak, zainwestuj w yangi, tak z 400-500kk bo będzie Ci cięzko zacząć, jak chcesz coś podropić z tych jajek to wbijaj szybko 35 kupuj eq i dzika i wio, ale bydła od cholery.

Opublikowano

Ja tam polecam Metin2.sg dużo lepszy od pla też global i jest wielojęzykowy (można zmienić sobie język na polski w grze) gra dużo osób, a przedmioty z ISa można normalnie sprzedawać w shopkach np dodania/zmianki.

Opublikowano

Warto nie warto zależy kto jak woli ale będziesz musial zainwestować troszkę PLN bo raczej na grze od zera troszkę minie czasu zanim cos skminisz Polski nigdy się nie znudzi :D wolal bym grac od zera na PL'u i robic skile eq od podstaw niż :D na jakims Privie co w tydzień będę miał eq kozak

Pasjonat
Opublikowano

Witam jako że od dzisiaj jest event wielkanocny, to kusi mnie na zagranie na Plu, idzie się na nim dorobić? Czy opłaca się grać. Po ile te jajka chodzą? Otwierać je czy sprzedawac? Zaczynałbym od ZERA, który serwer będzie najlepszy? Jakiś sposób na zarobek, bez wydawania ns is? Przewaznie wbijalem 25lvl i robilem misje na obraczke i ja sprzedawalem.

Trochę jednak to rozwinę, bo widzę, że nie jesteś zadowolony z dotychczasowych odpowiedzi, więc.. Na tym evencie trudno Ci się będzie dorobić ze względu na gówniane rzeczy z tych jajek, najlepszym wyjściem, przynajmniej wg. mnie jest ich sprzedać, lecz i z tego kokosów nie zbijesz. Także ten event potraktować można jako rozrywkę, a nie jako sposób na dorobienie się.

To czy opłaca się grać musisz podjąć decyzję sam, ja osobiście na pl'u bym nie zaczynał znowu, po prostu pierwszym powodem jest ekipa, na której jest peeełno dzieci (zresztą jak na każdym, ale tu to wybitnie), a po drugie ciężko byłoby Ci się wybić bez zakupienia sobie wcześniej odpowiedniej kwoty do gry.

Moim zdaniem zacznij sobie grę np. na Tortudze, Samosie, SG...

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wróć. Podrop jajek. Sprzedaj. Yangi ze sprzedaży zainwestuj w jakieś w miare dobre eq. Drop wszystko na czym da sie zarobić. Pooglądaj co jest aktualnie potrzebne na rynku. Podrop tego. Ludzie to kupią. Ty będziesz miał yang na lepsze eq. Podrop coś innego co akurat będzie potrzebne na serwerze. Sprzedaj. Znowu zainwestuj w lepsze eq. I tak w kółko Macieju... Zawsze tak robię. Mały wysiłek, duży zysk.

"Humans don't deserve to live."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...