Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wystająca trawa na serwerze WoM2.org

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Na serwerze wom2.org są tekstury wystającej trawy. Jakie pliki muszę podmienić lub co bym musiał zrobić żeby tej trawy nie było ponieważ jestem przez jakiś czas grać na laptopie i przez nią klient mi ścina.

Oczywiście za pomoc nagradzam dużą ilością like'ów :)

1

2

3

Opublikowano

Nie Ten Dział...­    //Dał Post W Dziele Publikacje Serwerów ...

Raport.

Nie Widzisz Gdzie Dajesz Post??

SAM DAŁEM SOBIE RAPORT TEŻ ZA SPAM Mogłem Tu Nie Pisać :(

Like it +

Opublikowano

najłatwiej usunąc .spt jednak nie jestem pewien czy client nie będzie i tak pobierał dodatkowych zasobów kiedy będzie printować syserr, ale możesz spróbować.

Opublikowano

Zamień pliki trawy na te z Pl'a. Prawdopodobnie jest to terrain.eix terrain.epk i takie same tylko z dwójkami. Tree.eix i tree.epk też zamień z pl'a. Wszystko jest w folderze pack.

Opublikowano

Moge ci z prywatnego uploadować, dam edit najwyżej za parenaście minut.

@Edit Jednak nie moge zgrać, wpisz na internecie tree.epk tree.eix terrain.epk terrain.eix terrain2.epk i terrain2.eix. Na pewno znajdziesz.

Opublikowano

@NowakAdam

Jestem leniwcem i nie chce mi się szukać :/ Uploadnij paczkę z tymi plikami na np. mega.co.nz i będzie dobrze :) Limit będzie :)

1

2

3

Opublikowano

Jest jeden problem, mi też się nie chce. Na pewno znajdziesz, ile to 15 minut poszukać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...