Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Przyspieszenie Gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciał bym wiedzieć czy moge za pomoca cheat engine przyspieszyc tempo gry(Nie tempo typu sh itp.) chodzi o tempo np lowienie by mi szybko lowil naprzyklad 100 rybek w 1 min :)

Prosze o odpowiedzi kiedyś takie coś było.

Karny od Chmiela ;3

24.05.2015 01:12 :D

Pzdrki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proponuje w dzial metin2 : ) napisac o takim czyms napewno ktos by sie zainteresowal i zrobil cos takiego : P

Nikt nie zrobi czegoś takiego, bo to niemożliwe. Gra jest internetowa, gdybyś ją przyspieszył to wszyscy gracze mieliby przyspieszone tempo gry ^^

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

No przestań, oczywiste, że nie da się czegoś takiego zrobić... Jak sobie wyobrażasz to, że ktoś widzi normalne łowienie, a Ty robisz to mega-szybko>>>?

Stanowczo zła sygnatura. / Makin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wydaje mi się że można by przyspieszyć problem leży jednak w naturze sys. plików w grze M2;

jak zapewne wiecie po otwarciu prog.files\metin2 jest kupa plików typu errors,update należało by dodać kolejny współgrający z pozostałymi plikami i jednocześnie nie do wykrycia podczas sprawdzania plików [podczas startu m2];

wyższą szkołą jazdy jest stworzenie takiego pliku;

Opublikowano

Niestety nie da się , temat do zamknięcia jak dla mnie bo już wszystko zostało wytłumaczone .

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

Nie kombinuj tylko pobierz sobie AB xWaffeleisena i zostaw go na noc albo jak idziesz do szkoły czy gdzieś.Do łowienia rybek polecam najbardziej astral albo twierwdz(s4 i s5) Małże tam chodzą po 700k nawet :)

Opublikowano

Nie kombinuj tylko pobierz sobie AB xWaffeleisena i zostaw go na noc albo jak idziesz do szkoły czy gdzieś.Do łowienia rybek polecam najbardziej astral albo twierwdz(s4 i s5) Małże tam chodzą po 700k nawet :)

Już nie jednego zbanowali...

Nie radze Ci ^^ Jak widze fish bota to go poprostu dedam (wisi mi ranga, są płaszcze)... DZIECIOM NEO Z HACKAMI MÓWIMY NIE

­

Opublikowano

@UP to wyjdz z tego forum! To jest forum o cheatach wiec cheaty byly, sa i beda tu! :)

+

dobo95.png

Sygrantura by AgatkaPL :) Dziekuję ;)

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...