Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Błąd: Klient nie posiada najnowszej wersji. Proszę ściągnąć i zainstalować aktualnego klienta."

FadeInto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z nostale po sciagnieciu tej gry gdy jest okienko do logowania wyskakuje mi "Błąd: Klient nie posiada najnowszej wersji. Proszę ściągnąć i zainstalować aktualnego klienta." Reinstallowalem to juz 5x i nadal nic. Proszę o pomoc.

c15dbd3f83.jpg

Opublikowano

Jaki masz windows? Pobierałeś przez gameforgelive?

windows 8.1

Próbowałem przez gameforgelive jak i przez torrenty:)

Opublikowano

Wejdź w appdata.

Usuń folder NosTale oraz GameForgeLive w każdym z 3 folderów

Następnie POBIERZ NT OD NOWA POPRZEZ GAMEFORGELIVE

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Jeżeli nie uda się sposób u góry możesz ponownie usunąć foldery i pobrać przez torrenty. Możesz też zobaczyć na innych serwerach, np. DE, UK.

Opublikowano

Obstawiam, że używasz crack maker jeżeli trafiłem to przy wyborze z listy cracka utwórz nowego i będzie git.

Jeżeli nie używasz to upewnij się, że fw/antyvirus nie blokuje dostępu do internetu lub nie kasuje jakiegoś pliku.

Opublikowano

Niedawno też miałem problem FadeInto i NostaleX pomógł. Użytkownik górę to wstawił więc spróbuj. Jeżeli nic nie pomoże pisz do supportu o pomoc lub wydanie łatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...