Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Testy Gimnazjalne 2010

swistek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jutro pisze test Gimnazjalny 2010 i poszukuje do niego pytań i odpowiedzi jeśli ktoś by miał byłbym bardzo bardzo wdzięczny.

Z góry dziękuje

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

To nie klasówka z historii, że można zdobyć odpowiedzi...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ech, może by tak ruszyć dupe i się zacząć uczyć. Pytania wyciekły tylko raz (z tego co pamiętam) i to na maturze. Jakaś sprzątaczka, czy ktoś tam otworzył tą kopertę i dała kolesiowi, a ten wrzucił na megaupload.com chyba :D No i sobie chop siedzi z małym pomieszczeniu, w którym oknem i drzwiami są zarazem kraty :D

Jak dostajesz test, on jest zalepiony blombom^^, tak więc jak jest jakaś odlepiona, to przewodniczący komisji szkolnej łapie za telefon i dzwoni, że albo był przeciek, albo jest naderwane :D

350x19_1261406460_35806.gif

podtastmpc.png

Opublikowano

Co ty Tajne to gówno jest strasznie :) Zresztą komisja nie dopuści to tego :P

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Co ty Tajne to gówno jest strasznie :) Zresztą komisja nie dopuści to tego :P

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

@up dubel :P

a co do egzaminów, to lepiej się nauczyć, niż czekać na gotowe. takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Nauczyć się kurwa ; o Uczyłem się parę dni po ~ 2 h i czuję jebitną pustkę w głowie. Chociaż na próbne nie otworzyłem żadnej książki i nie było tak źle ;d

Jutro jest human ...

Opublikowano

Ja mam już to dawno za sobą :x

Też srałem w porty dzień przed przyszedłem niewyspany z długopisem (tylko i wyłącznie długopisem) i uzyskałem 84 pkt :x

Z Ocenami :D

Opublikowano

Lepiej nie liczyć na to że odpowiedzi znajdziesz na necie bo nawet jak ci ktoś wmówi że ma to później pójdziesz pisać i dupa nie to samo ;p Poucz się trochę ;p (wiem łatwo mówić poucz się samemu by mi się nie chciało :P )

Opublikowano

Wszystko jest teraz utajnione, wprowadzili nowe procedury. Testy przyjadą do szkół o 7 rano....

Jedyna szansa, że rozbije się samochód z nimi na pokładzie :D

Ja też piszę te testy i jeśli chodzi o humana to dam radę,ale z matmy po prostu chuja umiem...

Będzie bida...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Nauczyć się kurwa ; o Uczyłem się parę dni po ~ 2 h i czuję jebitną pustkę w głowie. Chociaż na próbne nie otworzyłem żadnej książki i nie było tak źle ;d

Jutro jest human ...

to słabo się uczysz...

ja dziewczynie pomagam z nauką od jakiegoś miesiąca ;3 także po kilka h i nie samej biologii :P

to życzę wam powodzenia chłopacy B)

Opublikowano

Wszystko jest teraz utajnione, wprowadzili nowe procedury. Testy przyjadą do szkół o 7 rano....

Jedyna szansa, że rozbije się samochód z nimi na pokładzie :D

Ja też piszę te testy i jeśli chodzi o humana to dam radę,ale z matmy po prostu chuja umiem...

Będzie bida...

Dacie radę, nie róbcie w pory. :P

Powodzenia życze . :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie dziękuję, by nie zapeszyć xD

Przecieku nie będzie ;p

Nawet nauczyciele nie widzieli i nie będą widzieć dopóki ktoś nie odda testu ;d

Don't feed trolls ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...