Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z której postaci więcej funu?

Falstad VS Kerrigan  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która postać lepsze/większy fun/lepsze zgranie z drużynami

• Kerrigan
      8
    • Falstad
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, z jaką postacią będę mieć większy fun z gry oraz lepsze współgranie z drużyną? Zachęcą do głosowania w ankiecie jak i wypowiadania się :)

Deadboy

Opublikowano

Falstad oczywiście z tych 2 jest lepszym wyborem.

Mnie Kerrigan nie pociąga, ale Falstadem fajnie się grało ;3

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Wszystki postacie w grze są fajne co widać po urzytkownikach up jeden ogarnia falstada inny kerigan a jeszcze inny abatura itp.

Kerigan to taki typowy assasyn/inicjator ma ladne combo stun+przyciaganie a jezeli jakims cudem ucieknie moze do niego doskoczyc [ doskok tez mozna zrobic jako ucieczke po przez talent ] kerigan jest takim samym assasinem jak illidan tylko opiera sie na innej mechanice illidan trzyma sie w srodku teamfightu tylko jak ma heala/ dobrego supa, a kerrigan trzyma sie w srodku by przeżyć gdyż jeżeli zadaje dmg skilami oraz normalnymi atakami laduje sobie oslone [ wraz z pierwszym ultem musi poleciec MEGA dmg by ja zabić ] nie wszyscy to ogarniaja bo assasyn ma za zadanie zazwyczaj trzymanie sie z boczku i robienie swojego dla tego duzo ludzi jej nie lubi.

Co do falstada daje mega pole do popisu jezeli chodzi o teamfight oraz mape bo sam potrafi w bardzo szybkim czasie np przejac kapliczke i od razu poleciec po dragon knighta, czy od razu wparowac na kapliczke na swiatyni, ew szybko pomoc w teamfightcie z 2 konca mapy, dmg ma ladny, ma ucieczke/gonienie, falstad to taka typowa postacie pod TEAM, i zreszta tak jak wszystkie inne postacie jej maksymalny potencjal widac dopiero jak grasz w zgranej druzynie [ np premade ]

76561198013232167.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie falstad jest fajniejszy, super dmg, świetny do 1v1 a w teamfighcie super się sprawdza. Kerrigan mi jakoś nie podchodzi.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...