Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Ares czy Anubis?

√iק

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , kogo wybrać myślę nad Aresem i Anubisem ?? Kogo polecacie ( szybko się uczę więc poziom trudności nie gra roli ) ... :)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Absolutnie Ares ;D Postać nie raz z full tank build'em wyrabia TOP DMG i Top Kills (jego Shackles robią ogromny dmg, na 3 cele równocześnie buff'ując Aresa tzn jego speed move, natomiast ulti dobrze złapane daje darmowe triple lub quadra kill'e....)

Z Racji, że jest taniem dużo na sobie utrzyma.... posiada AoE buff'a na defa oraz shackles wspomniane wcześniej + fire burst? Nie pamiętam nazwy ale zadaje dmg ilościowe + % w zależności od hp przeciwnika... więc wszystko świadczy o jego ogromnej mocy....

A Zapomniałym jego Passive to otrzymanie ataku magicznego z przedmiotów posiadających Aure [jest ich coraz więcej w LC]

Opublikowano

Ciężko określić ponieważ u niego itemy są dobiera pod przeciwników.... jak masz jakiegoś leczącego to z heal debuff'em, masz fizykow todmg reflect itd.... ale wg mnie ten jest dość uniwersalny :

64px-Starter_Support_01.png?version=9f35  później zmieniasz na to [gdy wykupisz pozostałe :64px-BreastPlateofValor_T3.png?version=f

64px-M_Shoes_ofFocus.png?version=b56d6f964px-Sovereignty_T3.png?version=912297fb64px-MysticalMail_T3.png?version=6af9db164px-StoneofGaia_T3.png?version=aacd3b0b64px-HeartwardAmulet_T3.png?version=1989

64px-Blink_03.png?version=fb6e47d1c8913964px-Aoeminiondamage.png?version=e7b4941

Pamiętaj to jest mój build... tak na prawdę buildy powinno dobierać pod przeciwników...

Opublikowano

Wszystko zalezy od tego na jaką linie idziesz. 

Na suppa Ares, na mida Anubis, choć on ssie, bo nie ma escapa. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Oba są dobre, bo Ares jest bardzo dobrym tankiem, a Anubis bardzo dobrym magiem.

Ale myślę, że Anubis będzie się lepiej sprawował. Mój build to:

Shoes of the Magi, Warlock's Sash, Rod of Tahuti, Void Stone, Gem of Isolation, Obsidian Shard.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...