Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

lista serwerów ts - od czego jest zależna?

ScaNn3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jakiś czas temu mój serwer był na globalnej liście ts3, teraz wyszukuje go tylko po wpisaniu frazy pierwszej litery, chciałbym się dowiedzieć od czego jest zależne wyświetlanie się serwerów na globalnej liście? 

graphic.png

Opublikowano

Globalnej liście hmmm.. nie rozumiem, sprecyzuj, gdzie ta lista, na jakiej stronie internetowej. :)

Nie wiem co tu można precyzować.. 

Connections - Server list... 

graphic.png

Opublikowano

Globalnej liście hmmm.. nie rozumiem, sprecyzuj, gdzie ta lista, na jakiej stronie internetowej. :)

Wielki moderator a nie wie gdzie jest tak owa lista? Hhahahah niszczysz system " moderatorze " 

Nawet Ci zaznaczyłem jak byś nie wiedział :)

2080714274932741346512.png

Ktoś gdzieś kiedyś tu pisał że to zależy od jakiś ustawień w plikach ale nie wiem dokładnie jakich i gdzie ;p 

Opublikowano

Wielki moderator a nie wie gdzie jest tak owa lista? Hhahahah niszczysz system " moderatorze " 

Nawet Ci zaznaczyłem jak byś nie wiedział :)

2080714274932741346512.png

Ktoś gdzieś kiedyś tu pisał że to zależy od jakiś ostawień w plikach ale nie wiem dokładnie jakich i gdzie ;p 

Większość moderatorów na tym forum nie wiem jakim cudem rekrutacje przechodzi.. 

Od ustawień w plikach? na pewno nie, jeżeli od plików było by to zależne serwer nie wyświetlał by się tam wcześniej :p

graphic.png

Opublikowano

@TwoBotsOneTeam
Rly? Nie zrozumiałem, pytania zapytałem, chyba każdy ma do tego prawo, chociaż nie, zaczekaj moderator to robot, che, che, szki... :>
Zapewne rola moderatora nie polega tylko na znajomości, np. aplikacji.
Serio? W jakich plikach? Mniejsza.
@ScaNn3r
Zapewne zależne jest od aktywności na serwerze oraz trybu jakim wyszukujesz, ech.

Opublikowano

Ja tylko powiedziałem co wiem ;p tak słyszałem ;p może jednak sie gdzieś to tam edytuje :D Może " wielki " i " mądry " @KaaCeeQ i powie gdzie bo to przecież taki moderator jest hahahahahhahahahah 

@Top 

Na internetach nic nie pisze na ten temat ;f

@KaaCeeQ

Już teraz się nie ośmieszaj :) Bo chłopak wszystko pięknie i ładnie opisał :)

Po za tym pierdolisz z dupy od aktywności. To teraz mi powiedz po co są serwery które mają 32 sloty i nikt na nich nie siedzi?

Nawet ss Ci dam 

5041714274944341346512.png

Opublikowano

Ja tylko powiedziałem co wiem ;p tak słyszałem ;p może jednak sie gdzieś to tam edytuje :D Może " wielki " i " mądry " @KaaCeeQ i powie gdzie bo to przecież taki moderator jest hahahahahhahahahah 

@Top 

Na internetach nic nie pisze na ten temat ;f

@KaaCeeQ

Już teraz się nie ośmieszaj :) Bo chłopak wszystko pięknie i ładnie opisał :)

Po za tym pierdolisz z dupy od aktywności. To teraz mi powiedz po co są serwery które mają 32 sloty i nikt na nich nie siedzi?

Nawet ss Ci dam 

5041714274944341346512.png

zoimuś Globalna lista to nie to samo co Server list. Jak ktoś ciamajda i nie umie opisać, to Ani mod ani np. ja nie zamierzam gdybać.

Globalna lista <> Lista serwerów

A może chodziło o Gametracker? Pomyślałem na początku o tym. I co? jestem przez to debilem? No nie. Więc nie spamuj durnymi wiadomościami o pierdoleniu, bo kultura na tym forum obowiązuje i nie ładnie zwracać się tak do moda.

Jeśli chodzi o temat. Na Server liście twój server jest o ile zaznaczysz opcje w edycji servera wirtualnego. A to czy się wyświetli zależy od ustawionych parametrów. Niestety ta lista jest zlagowana i niektore serwery pojawią się dopiero po wpisaniu konkretnych kryteriów. Co możesz poradzić na częstsze wyświetlanie? Dodać jakieś słowa kluczowe, które ktoś wpisze w filtr i wtedy twój serwer wyskoczy.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

@TwoBotsOneTeam

141861427498391992255.png

Proszę, magiczne słowo "klucz" i pokazało serwery, z tym słowem, pokazało to od najwyższej aktywności, ech z "mądrzejszym" nie wygram. Ta wasza "globalna" lista serwerów... 329401427498510992255.png

Lepiej nie wyjaśnię, to zbyt skomplikowane, dla takiego "moderatora" jak ja, tymczasem pozdrawiam edukuj się dalej ;).

Opublikowano

@TwoBotsOneTeam

141861427498391992255.png

Proszę, magiczne słowo "klucz" i pokazało serwery, z tym słowem, pokazało to od najwyższej aktywności, ech z "mądrzejszym" nie wygram. Ta wasza "globalna" lista serwerów... 329401427498510992255.png

Lepiej nie wyjaśnię, to zbyt skomplikowane, dla takiego "moderatora" jak ja, tymczasem pozdrawiam edukuj się dalej ;).

Myślę że szło to zrozumieć, jeżeli chodziło by o listę serwerów na gametracker bardziej pisałbym o zagadnienia związane z rankingiem ;). Ale różnie to bywa, każdy ma prawo do błędów i domysłów nikt nie lubi snuć, domyślam się że czasami ludzie piszą zupełnie co innego i różnie to można skojarzyć. Co do modów, to moja opinia o nich jest bardzo negatywna na tym forum(nie o wszystkich). Użytkownicy by im okazywali więcej kultury jeżeli oni sami by to pokazywali. 

Wracając do tematu, zauważyłem że czasami się wyświetla, czasami nie i raczej nikt już mi nic konkretnego nie podpowie więc prosiłbym o #close 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...