Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 27/03 Buff Barda i Garena, Nerf Dariusza i Hecarima, nowa ikona i tło

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bard teraz będzie bardzo dobry, Darius nawet nie tak źle, chociaż mogło być gorzej. Ciekawe tło :P 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Bardzo ładne tło wczytywania. Ikonka taka sobie... Do Fizza znacznie lepsza. Bard, nawet przy takich zmianach nie będą nim grać. Raz może na rankedzie go widziałam, ale na normalach chyba w ogóle.

Opublikowano

Bardzo ładne tło wczytywania. Ikonka taka sobie... Do Fizza znacznie lepsza. Bard, nawet przy takich zmianach nie będą nim grać. Raz może na rankedzie go widziałam, ale na normalach chyba w ogóle.

Bo ta postać musi się "wkupić" w łaski graczy. Braumem też mało osób grało, teraz częściej go widuję. Bard jest na prawdę mocny poprzez swój ultimate i leczajki. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ta, Bard. Już wiele takich Bardów miałem w teamie, który ultował enemy kiedy ja ultowałem w nich jako Hecarim :v   Jak mu ulta zmienią na AoE stuna to będzie grywalny.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Buff barda kompletnie nie przemyslany, postac nie dawno sie pojawila, malo kto ją dobrze ogarnal a oni buffują, za kilka patchy pewnie nerf.

Buff garena i dariusa? w ogole nie potrzebny

Riot- znerfimy to co jest czesto grane, buffujemy to co jest rzadko grane i tak w kólko.

Opublikowano

@Kerri na tym polega ich praca. Darius i Garen potrzebują trochę troski, gdyż są rzadko grywani. Buff do barda jest również potrzebny, gdyż mimo jego miłej mechaniki nie spisuje się on tak jak powinien. Ale cóż, każdy ma inne zdanie.

Opublikowano

@Kerri na tym polega ich praca. Darius i Garen potrzebują trochę troski, gdyż są rzadko grywani. Buff do barda jest również potrzebny, gdyż mimo jego miłej mechaniki nie spisuje się on tak jak powinien. Ale cóż, każdy ma inne zdanie.

Darius i garen to postacie dla nowych graczy czyli silne i latwe.

Nie raz mi sie trafi na rankedzie jakis darius i wygranie na niego linii bez pomocy junglera zdarza mi sie raz na 5 gier.

Jest bardzo silny, w late tez nie jest slaby, garen jest ok, buff takze nie potrzebny.

Mogliby zbuffowac np evelynn, khazixa ktorzy ledwo sobie w jungli radzą i juz w ogole nie są grani no ale co sie spodziewac po rito.

Opublikowano

W końcu buff barda, chyba jedyna postać która zaraz po wydaniu dostaje buffa a nie nerfa xD mam nadzieje że będzie częściej grany, bo ma mechanikę ciekawą :)­

SoFarGone.jpg

Opublikowano

i znowy nerfy/buffy nowego champa. bo ciężko dopracować championa, trzeba co chwile wydawać nowe. za 5 lat bedzie 400 championow do wyboru. i to niedopracowanych

Age is just a number :)

Opublikowano

Grałem Dariusem na PBE po tym buffie i powiem wam, że teraz jest to masakrator. Za zabójstwo dostajecie full reset na ulcie a nie jak dotychczas 20 sekund w ciągu których musicie kogoś zabić.

Kto uważa, że to nerf???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...