Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzanie wiedzy techników/administratorów

Yirumas

Czy chcesz aby został dodany taki temat?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby został dodany temat, w którym będziemy sprawdzać wiedzę administratorów oraz techników?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem z Moderatorem Kacqiem na temat mojego pomysłu. Wielu userów ogłasza się jako technicy/administratorzy i okazuje sie, że albo dzieci albo nic nie umieją.

Chciałbym przy współpracy z moderatorami stworzyć temat, w którym będą zamieszczane tematy osób, które zespół znających się osób sprawdził. Wtedy Wy, tzn. osoby chcące uzyskac pomoc, będziecie wiedzieli, że te osoby są kompetentne i nic nie zepsują. Co sądzicie o takim temacie, wypowiedzcie się.

Oczywiście do sprawdzianu by przystąpił tylko ten kto jest chętny. Nie ma tak, ze ktoś piszę ogłoszenie i nagle to usuwamy. Po prostu osoby sprawdzone by były polecane w przypiętym temacie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł , jestem 100 % za ! :)

Nie którzy oferujący się jako "Technicy" nie umieją tego co wypisują w swoim "CV" lub po pewnym czasie odwalają maniane i niszczą zrobiony przez siebie serwer , jest jeszcze wiele przypadków które mógłbym wymieniać .

Pozdrawiam :D

Opublikowano

To jest bez sesnsu ciemno to widzę co Yuri konkurencja cię dogryza.

Źle to postrzegasz, żadna konkurencja, jak dla mnie, dlaczego? Dam Ci przykład.

Jestem osobą, która rozpoczyna swoją przygodę z serwerami TeamSpeak, szukam technika, wolę przeczytać temat w którym, np. moderatorzy działu sprawdzają wiedzę innych użytkowników, jeżeli użytkownik udziela dobrych odpowiedzi, to nie czekam, piszę do niego!

Teraz jak jest.

W temacie w zarządzaniu serwerem jest wiele tematów w którym osoby piszą czego nie potrafią a tak naprawdę nie mam dowodu, że naprawdę to potrafią. Okej, fajnie dużo potrafi, następnego dnia jakieś błędy, włamy a osoba nie wie jak to zatrzymać, no przepraszam, przecież w temacie było, "profesjonalne zabezpieczenie serwera"...

Podałem tylko przykład do pomysłu, decyzję pozostawiam użytkownikom. :)

Jeżeli wypowiedziałeś się już w temacie to wybierz opcję na którą głosujesz w ankiecie, wszystkie odpowiedzi wymagają podania powodu dlaczego taki głos.

Opublikowano

Rozmawiałem z Moderatorem Kacqiem na temat mojego pomysłu. Wielu userów ogłasza się jako technicy/administratorzy i okazuje sie, że albo dzieci albo nic nie umieją.

Chciałbym przy współpracy z moderatorami stworzyć temat, w którym będą zamieszczane tematy osób, które zespół znających się osób sprawdził. Wtedy Wy, tzn. osoby chcące uzyskac pomoc, będziecie wiedzieli, że te osoby są kompetentne i nic nie zepsują. Co sądzicie o takim temacie, wypowiedzcie się.

Według mnie jest to śmieszna inicjatywa, gdyż :

- możesz zadawać pytanie, które już znasz,

- technik jest osobą omylną i może się pomylić.

Myślisz, że jak będziemy odpowiadali z twojego zakresu "materiału", który zbierałeś to mamy jakieś szansę?

Jeżeli tak to chciałbym dowiedzieć się jak stworzysz firewalla z maskaradą ip.

Jesteś osoba, która wywyższa się swoimi botami i tym, że musisz być najlepszy niż konkurencja!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Bez sensu, ten kto założył temat o współpracę tam są zamieszczane informację od osób co mieli "coś" zrobione.

@zoxovsky

Właśnie o to chodzi, ostatnio przeglądam te tematu i są wpisy osób typu "Fajnie się czyta, polecam". Co ta osoba miała robione? Właśnie nic, ale w ciemno są polecenia, które nie mają sensu i pokrycia. Chodzi mi o wyelminowanie tego.

No nie. W konkurencji jest ważne to, aby to była zdrowa konkurencja to po pierwsze. Jeśli ktoś zachowuje się dorośle to i szanuje konkurencje.

A druga sprawa każdy kto jest normalny i dorósł umie oddzielić np. swoje technikowanie od prowadzenia czy moderowania forum. Jeśli ktoś otrzymuje np. takie zadanie to jest w pełni zobowiązany zachowywać się podczas sprawdzania neutralnie.

Była odpowiedz o powtarzalne pytania czy omylność technika. Owszem. Ja też nie wiem nikogo, ale pytania jakie się zadaje są proste i jeśli ktoś się myli można go skorygować. Tu nie chodzi o to, aby kogoś udupić, chodzi o to, aby osoba, która pisze "100% PERMISJI" przyszła o to zweryfikowała. Miałem wielu niedoszłych współpracowników, którzy tak mówili, a jak zadałem pytanie o parametr GRANT każdej permisji na serwerze mówili mi o grant talk power. I ta osoba mówi, że zna 100% permisji? Bo każdy kto zna działanie parametru GRANT na permisji wie, że jeśli ktoś nie zna jego działania nie powinien ruszać w ogóle rang na Serwerze.

Tak samo chcemy zweryfikować konfiguracje botów, jest wiele osób co konfiguruje nieswoje boty, a czasami są to boty na licencji, którą łamią. MPC to poważne forum, dlatego tutaj chodzi o delikatne sprawdzenie predyspozycji technika. To czy ktoś się jąka albo ma 13 lat nie jest ważne, jeśli umie to co deklaruje.

Edit:

OOO znalazłem

Myślisz, że jak będziemy odpowiadali z twojego zakresu "materiału", który zbierałeś to mamy jakieś szansę?

Jesteś osoba, która wywyższa się swoimi botami i tym, że musisz być najlepszy niż konkurencja!

powiedz mi co ma maskarada ip do stawiania tsa na vpsie i permisji? Heh. Może spytamy techników TS jak robić jajecznicę albo pomidorówkę?

Nie wywyższam się swoimi botami, po prostu udostepniam proste i łopatologiczne skrypty za darmo, coś czego ty nigdy nie zrobisz, bo jesteś egoistą. No chyba, że się mylę i coś swojego udostepnisz, to Cię przeproszę.

Lepszy niż konkurencja? Ale powiedz mi po co? Po co mam być lepszy? Mam swoich klientów i robię konkretne rzeczy. Ty lubisz robić rangi 2h ja odpalam bota i rangi robią się w 3 sekundy. To oznacza, że jestem lepszy? No nie, po prostu ja jestem leniem, cenię swój czas i jeśli mam robić to samo 20 razy szybciej i zarobić to optymalizuję moje działania.

Obecnie od Ciebie posiadam większą wiedzę i jeśli uważasz, że oznacza to lepszość nad Tobą to tak, zgadzam się. Jeśli osoba, która piszę do mnie o bete na serwer a potem okazuje się, że chce moje boty wgrywać innym to cóż... Jakbyś nie wiedział mowa o Tobie. Proponowałem Ci konfrontacje 5v5 pytań i co? No właśnie nic ;)

Nie kozacz, bo kiedyś trafi się ktoś kto wie więcej. Ja sobie z tego zdaje sprawę i mówię to co wiem, ty chyba nie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Czyżby było to dla was śmieszne bo sami oferujecie się jako "technicy" i boicie się tego że jednak nie znacie się na serwerach Ts3 ? Założę się że po pierwszym pytaniu z takiego sprawdzania nie znalibyście odpowiedzi :)

Uczeń
Opublikowano

Czyżby było to dla was śmieszne bo sami oferujecie się jako "technicy" i boicie się tego że jednak nie znacie się na serwerach Ts3 ? Założę się że po pierwszym pytaniu z takiego sprawdzania nie znalibyście odpowiedzi :)

@мяѕ Po 1.nie bądź Miszczu taki do przodu po pierwsze Każdy ma prawo się wypowiedzieć a po dwa a jesli pytania z zakresu Yuriego to każdy może nie wiedzieć bo Technik zawsze może się pomylić co Miszczu żal cie sciska że my cos potrafimy a nie tak jak ty

po 2.I nie każdy Technik chce być pytany przez kogo i nie musi się na to zgadzać

579571423327107377857.png

Uczeń
Opublikowano

@zoxovsky

Właśnie o to chodzi, ostatnio przeglądam te tematu i są wpisy osób typu "Fajnie się czyta, polecam". Co ta osoba miała robione? Właśnie nic, ale w ciemno są polecenia, które nie mają sensu i pokrycia. Chodzi mi o wyelminowanie tego.

No nie. W konkurencji jest ważne to, aby to była zdrowa konkurencja to po pierwsze. Jeśli ktoś zachowuje się dorośle to i szanuje konkurencje.

A druga sprawa każdy kto jest normalny i dorósł umie oddzielić np. swoje technikowanie od prowadzenia czy moderowania forum. Jeśli ktoś otrzymuje np. takie zadanie to jest w pełni zobowiązany zachowywać się podczas sprawdzania neutralnie.

Była odpowiedz o powtarzalne pytania czy omylność technika. Owszem. Ja też nie wiem nikogo, ale pytania jakie się zadaje są proste i jeśli ktoś się myli można go skorygować. Tu nie chodzi o to, aby kogoś udupić, chodzi o to, aby osoba, która pisze "100% PERMISJI" przyszła o to zweryfikowała. Miałem wielu niedoszłych współpracowników, którzy tak mówili, a jak zadałem pytanie o parametr GRANT każdej permisji na serwerze mówili mi o grant talk power. I ta osoba mówi, że zna 100% permisji? Bo każdy kto zna działanie parametru GRANT na permisji wie, że jeśli ktoś nie zna jego działania nie powinien ruszać w ogóle rang na Serwerze.

Tak samo chcemy zweryfikować konfiguracje botów, jest wiele osób co konfiguruje nieswoje boty, a czasami są to boty na licencji, którą łamią. MPC to poważne forum, dlatego tutaj chodzi o delikatne sprawdzenie predyspozycji technika. To czy ktoś się jąka albo ma 13 lat nie jest ważne, jeśli umie to co deklaruje.

Edit:

OOO znalazłem

powiedz mi co ma maskarada ip do stawiania tsa na vpsie i permisji? Heh. Może spytamy techników TS jak robić jajecznicę albo pomidorówkę?

Nie wywyższam się swoimi botami, po prostu udostepniam proste i łopatologiczne skrypty za darmo, coś czego ty nigdy nie zrobisz, bo jesteś egoistą. No chyba, że się mylę i coś swojego udostepnisz, to Cię przeproszę.

Lepszy niż konkurencja? Ale powiedz mi po co? Po co mam być lepszy? Mam swoich klientów i robię konkretne rzeczy. Ty lubisz robić rangi 2h ja odpalam bota i rangi robią się w 3 sekundy. To oznacza, że jestem lepszy? No nie, po prostu ja jestem leniem, cenię swój czas i jeśli mam robić to samo 20 razy szybciej i zarobić to optymalizuję moje działania.

Obecnie od Ciebie posiadam większą wiedzę i jeśli uważasz, że oznacza to lepszość nad Tobą to tak, zgadzam się. Jeśli osoba, która piszę do mnie o bete na serwer a potem okazuje się, że chce moje boty wgrywać innym to cóż... Jakbyś nie wiedział mowa o Tobie. Proponowałem Ci konfrontacje 5v5 pytań i co? No właśnie nic ;)

Nie kozacz, bo kiedyś trafi się ktoś kto wie więcej. Ja sobie z tego zdaje sprawę i mówię to co wiem, ty chyba nie.

@Yurimas Okej Rozumiem ale nie każdy może mieć ochotę na sprawdzenie z tych osób i także może być tak że po prostu Nie którzy nie pamiętają permisji nie których i nagle se przypomną ^ ^

Opublikowano

@VMW Nie wiedzieć ? To dlaczego jako technik oferujesz 100 % wiedzy o permissiach Ts3 ? 

Wy umiecie ?

71673526526122334469.jpg

Podstawowe ustawienia Ts3 , jakoś nie zabezpieczyliście tego w swoim serwerze a w "CV" macie napisane "Zabezpieczanie serwera" . Sory ale jak za takie coś ma mi żal d*** ściskać  o.O

Opublikowano

Temat nie został stworzony do dyskusji ani wytykania sobie błędów, następne posty nie na temat będą odpowiednio nagradzane!

Nikt was nie będzie zmuszał do wypowiadania się w temacie, Yirumas nie będzie zadawał pytań tylko Moderatorzy oraz KidModeratorzy działu (oczywiście jeżeli pomysł wypali).
Temat będzie miał na celu pomoc wam w rozwinięciu swoich umiejętności oraz rozwiązywaniu problemów nie tylko drętwe pytania bo nie miałoby to większego sensu...
Chyba, że nie chcecie się rozwijać i dalej pisać, że znacie konfigurację uprawnień, serwera w 100%, to nie będziemy się męczyć.

Uczeń
Opublikowano

@VMW Nie wiedzieć ? To dlaczego jako technik oferujesz 100 % wiedzy o permissiach Ts3 ? 

Wy umiecie ?

71673526526122334469.jpg

Podstawowe ustawienia Ts3 , jakoś nie zabezpieczyliście tego w swoim serwerze a w "CV" macie napisane "Zabezpieczanie serwera" . Sory ale jak za takie coś ma mi żal d*** ściskać  o.O

Miszczu to nie jest mój serwer tam Włascicielem jest VMWare

Opublikowano

Wyrażę swoją opinie ... Temat w miare spoko ... lecz każdy wie że " TECHNIK " Może się zawsze pomylić i podczas sprawdzania wyjdzie czego nie dodał itd... Więc trochę bez sensu bo NP. Yuri czy kto to tam będzie zadawał pytania na które on zna tylko odpowiedź... Według mnie powinno być takie coś że Każdy ma zrobić Własną kopie TS'a na Pc czy coś pozabezpieczać i Wtedy " Komisja " Wchodzi i sprawdza tak... Neutral.

Opublikowano

@zoxovsky

Wystarczy dodać punkt do regulaminu w tym dziale. Ci którzy się tam oferują.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

@Yurimas Okej Rozumiem ale nie każdy może mieć ochotę na sprawdzenie z tych osób i także może być tak że po prostu Nie którzy nie pamiętają permisji nie których i nagle se przypomną ^ ^

owszem, ale uwierz mi, jesli rozmawiasz z osobą to zaczynasz o prostych pytań. Pytanie z grubej rury dla ludzi którzy wiedzą zawsze i wszystko to o parametr GRANT każdej permisji. Pan VMW, VMVare? OFerujecie się w technikowaniu, znacie to pojęcie? Prawdą jest to, że jeśli osoba dopuszczona do serwera nie zna zasady działania i dostepu do zaawansowanego systemu uprawnień serwer zrobiony może zostać puszczony z dymem przy odrobinie chęci.

Wyrażę swoją opinie ... Temat w miare spoko ... lecz każdy wie że " TECHNIK " Może się zawsze pomylić i podczas sprawdzania wyjdzie czego nie dodał itd... Więc trochę bez sensu bo NP. Yuri czy kto to tam będzie zadawał pytania na które on zna tylko odpowiedź... Według mnie powinno być takie coś że Każdy ma zrobić Własną kopie TS'a na Pc czy coś pozabezpieczać i Wtedy " Komisja " Wchodzi i sprawdza tak... Neutral.

to jesteś neutral czy nie, bo w ankiecie dałeś nie.

Wystarczy dodać punkt do regulaminu w tym dziale. Ci którzy się tam oferują.

@zoxovsky: edytowalem temat dzisiaj kilka minut po północy, dodałem też, że taki sprawdzian to promocja dla tych co chca się sprawdzić. Swego rodzaju polecenie, ale nie każdy może skorzystać. Np. VMW uważa, że taki sprawdzian go nie dotyczy to się nie zgłasza i nie pojawi się w wątku sprawdzonych osób. Inna osoba sie zgłosi i przejdzie test i się pojawi.

Tutaj macie troche mylną opinie. Są ludzie co mają mnie za hakiera co wali po serwerach i kasuje maszyny. Skąd wy takie info macie, nigdy sie tym nie chwale co robie, a tymbardziej jestem grzeczny.

Macie wrażenie, że jakbym ja zadawał pytania to był wyleciał z grubej rury z ptaniem, aby Was udupić. No nie, jeśli ktoś oferuje instalacje botów serwerowych i zabezpieczanie vps to powinien wiedzieć co to iptables i chociażby screen, ale nie będziemy go pytać o kompilacje jądra na debianie. Owszem, przeczytałem wczoraj, ze mam napisać o maskaradzie ip i teraz pytanie po co? Jak ma się to do jednej maszyny podpiętej do neta?

Podsumowyjąc. Taki pomysł się zrodził aby po pierwsze wypromować ludzi, ktorzy naprawdę mają wiedzę i jest kilku takich. po drugie nie liczy sie czy ktoś na tym zarabia czy nie. po trzecie nie ma na celu wymordowania mojej konkurencji (większość osób z moją wiedzą jest podejścia, ze nic nie udostepni, bo ludzie to pokradną i przypiszą sobie, więc mają to gdzieś). po czwarte chcemy odfiltrować osoby, które tylko piszą, że coś umieją.

Tak naprawdę moi admini wiedzą więcej od niektórych techników tego forum :D Podam 3 pytania gdyym ja zadał gdyby ktoś do mnie przyszedł.

1. Jak działają typy kanału?

-temporary -> usuwany po określonym czasie od wyjścia ostatniego użytkownika. Czasami ludzie mylnie określają,że usuwa się po wyjściu ostatniego.

- semi-permanent -> kanał półpermanentny, który istnieje do końca uruchomienia danej instancji. Krótko mówiąc znika po restarcie serwera.

- permanent - nie usuwa się samoczynie. moze go usunąć jedynie osoba z odpowiednimi uprawnieniami.

2. Jaka permisja blokuje przechodzenie między kanałami usera, chodzi o tylko i wyłacznie jedną permisję, a nie parę permisji power i needed power.

-ktoś uzupełni?

3. Max user definiuje maksymalną liczbę userów wpuszczonych na kanał nie licząc uzytkowników z ignore limit, jeśli wchodzą po zablokowaniu kanału(tz. jesli kanał ma max 3 to wejdzie user z ignore w każdym momencie). Jak działa family max users, jak można to wykorzystac?

- jakiś przykład na kanale prywatnym z 3 podkanałami?

3 proste pytania, jedno Wam dałem z odpowiedzią, większość techników polega na pierwszym, drugiego nie wie 99.5% a 3 znał tylko jeden technik ze wszystkich które przyszły. Czemu 3 jest ważne? bo jeśli ktoś każe komuś ustawiac inherited w family max users i nie wie co to daje, to można tak samo zrobić psikusa.

I co, jeśli ktoś nie odpowie na te 3 pytania to jest odrzucany? no nie, o ile wie inne rzeczy. Jesli ktoś ma małe braki jestesmy w stanie mu je uzupełnić, ale nauka permisji od nowa mija się z celem.

Odnośnie niszczenia konkurencji: LUDZIE! DZIENNIE MAM PO 20 WIADOMOSCI NA GG O POMOC LUB WYNAJEM BOTA. I JA MAM WAM JESZCZE ZABIERAĆ KLIENTÓW? JA POWOLI MAM ICH DOŚĆ BO JEST ICH ZA DUŻO, A WY MACIE MNIE ZA ZŁODZIEJA KONKURENCJI. OGARU TROCHE ;)

Kontakt:

Opublikowano

Pomysł bardzo ciekawy, uważam, że powinien zostać wprowadzony w życie.

Opublikowano

dostałem info tylko od jednej osoby z oferujących się jako technicy odpowiedzi na moje pytania post wyżej. To potwierdza, ze reszta techników, która oferuje się i jest na nie w tym temacie nie posiada tej wiedzy, a to naprawdę łatwe pytania.

To potwierdza służność naszego pomysłu.

Kontakt:

Opublikowano

dostałem info tylko od jednej osoby z oferujących się jako technicy odpowiedzi na moje pytania post wyżej. To potwierdza, ze reszta techników, która oferuje się i jest na nie w tym temacie nie posiada tej wiedzy, a to naprawdę łatwe pytania.

Sądzisz, że np. ja musze na to odpowiadać. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić. Jestem technikiem, trochę ludzie mnie znają, więc nie musze tego udowadniać. Dla mnie koszenie tematu na debila... ; popisywanie się umiejętnościami pfff

graphic.png

Opublikowano

A nie pomyślałeś, że może reszta techników ma Twój pomysł za przeproszeniem - w dupie?

Dlaczego miarą umiejętności mają być odpowiedzi na Wasze pytania?

@Kacq wiesz jacy są ludzie i każdy będzie się bał, że zostanie przekreślony przez jeden błąd.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@SmoKu™ @Counter126

A nie pomyślałeś, że może reszta techników ma Twój pomysł za przeproszeniem - w d***e?
@Kacq wiesz jacy są ludzie i każdy będzie się bał, że zostanie przekreślony przez jeden błąd.

Sądzisz, że np. ja musze na to odpowiadać. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić. Jestem technikiem, trochę ludzie mnie znają, więc nie musze tego udowadniać. Dla mnie koszenie tematu na debila... ; popisywanie się umiejętnościami pfff

Wy nadal nie rozumiecie tematu lub po prostu nie przeczytaliście tego co napisałem wcześniej...

Nikt was nie będzie zmuszał do wypowiadania się w temacie, Yirumas nie będzie zadawał pytań tylko Moderatorzy oraz KidModeratorzy działu (oczywiście jeżeli pomysł wypali).
Temat będzie miał na celu pomoc wam w rozwinięciu swoich umiejętności oraz rozwiązywaniu problemów nie tylko drętwe pytania bo nie miałoby to większego sensu...
Chyba, że nie chcecie się rozwijać i dalej pisać, że znacie konfigurację uprawnień, serwera w 100%, to nie będziemy się męczyć.

Proszę, nie musicie szukać...

Temat został napisany aby dowiedzieć się co o tym myślicie, jakie jest wasze zdanie na ten pomysł.

Opublikowano

A nie pomyślałeś, że może reszta techników ma Twój pomysł za przeproszeniem - w d***e?

Smoku, wiem, że jesteśmy tolerancyjni, teraz głośno o GENDER, ale z jakiego powodu ktoś mam mieć moje części ciała lub mnie w swoim odbycie?

Może część z Was źle zrozumiała cały zamysł pomysłu, dlatego postaram Wam się to nakreślić.

W dziale współpracy nadal byłoby możliwe wpisuwanie się jako technika, nikt tutaj nic nie chce zmieniać. Nikt Counterowi nie będzie zastepował mamusi i kazał coś robić. To się nie zmienia.

Natomiast doszedłby nowy temat, np. przyklejony u góry, który będzie posiadał odnośniki do tematów techników, którzy zostali poddani takiemu sprawdzianowi. To tak jak z językiem angielskim. MACIE POZIOM B2 np. i trzeba go osiągnąć np. na studiach, ale to, że go nie macie teraz nie oznacza, że nie spełniacie wymagań na ten poziom. Po prostu nikt tego nie sprawdził.

O to samo chodzi Nam tutaj. Nikt nie podważa wiedzy żadnego z techników, ale taki wpis jest swego rodzaju potwerdzeniem. Człowiek się uczy ciągle, i jeśli teraz ktoś nie umie podstawowych rzeczy za jakiś czas się nauczy i może znowu spróbować.

OBECNIE GŁOSUJEMY ZA SAMYM POMYSŁEM. KIEDY ON WYPALI POMYŚLI SIĘ NAD CAŁĄ KONCEPCJĄ.

Kontakt:

Opublikowano

Smoku, wiem, że jesteśmy tolerancyjni, teraz głośno o GENDER, ale z jakiego powodu ktoś mam mieć moje części ciała lub mnie w swoim odbycie?

Może część z Was źle zrozumiała cały zamysł pomysłu, dlatego postaram Wam się to nakreślić.

W dziale współpracy nadal byłoby możliwe wpisuwanie się jako technika, nikt tutaj nic nie chce zmieniać. Nikt Counterowi nie będzie zastepował mamusi i kazał coś robić. To się nie zmienia.

Natomiast doszedłby nowy temat, np. przyklejony u góry, który będzie posiadał odnośniki do tematów techników, którzy zostali poddani takiemu sprawdzianowi. To tak jak z językiem angielskim. MACIE POZIOM B2 np. i trzeba go osiągnąć np. na studiach, ale to, że go nie macie teraz nie oznacza, że nie spełniacie wymagań na ten poziom. Po prostu nikt tego nie sprawdził.

O to samo chodzi Nam tutaj. Nikt nie podważa wiedzy żadnego z techników, ale taki wpis jest swego rodzaju potwerdzeniem. Człowiek się uczy ciągle, i jeśli teraz ktoś nie umie podstawowych rzeczy za jakiś czas się nauczy i może znowu spróbować.

OBECNIE GŁOSUJEMY ZA SAMYM POMYSŁEM. KIEDY ON WYPALI POMYŚLI SIĘ NAD CAŁĄ KONCEPCJĄ.

Głodnemu chleb na myśli.

A głodny Głodnemu nie wypomni.

Czytac się naucz ziooom, napisałem "twój pomysl" wiec nie dziel się swoim hobby.

//kacq

Jeśli miałoby to cel merytoryczny to super pomysł, gorzej jeśli będzie to miało jakiś wpływ na Propozycje Współpracy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@SmoKu™ szczerze mówiąc na ten pomysł przyszła inna koncepcja od @cichy. i jego pomysł będzie zrealizowany w krótkim okresie czasu.
Także myślę, że temat można zamknąć.
Oczekujcie, myślę że wam się spodoba ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...