Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Jak nie dać się oszukać

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam będe kupował steama z cs go na zagranicznym forum i pytanie jak nie dać się oszukać.Prosze mi powiedziec jak ma wygladac taka transakcja.Będe placil paypalem to chyba da sie wycofac pieniądze jak ktos mnie oszuka tak? Druga sprawa to czy posiadając zmieniony email na tym steamie tego samego dnia po kupnie i zmienione haslo czy ktos moze mnie "wyrolować" czyli odzyskac jakos to konto?

Prosze jak najwiecej danych bo to ważne.

Opublikowano

Ja to polecam kupić przez steam albo jakiś zaufany popularny duży serwis ewentualnie, przez paypal nie zawsze można wycofać pieniądze to raz, po drugie nie masz ŻADNEJ pewności czy produkt jest prawdziwy czy nie a zwłaszcza jeszcze przez jakieś zagraniczne fora, albo dostaniesz konto na dwa dni i bana za jakieś podróbki.

Nazbieraj sobie na wersje ze steama i tyle.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Prosze mi powiedziec jak ma wygladac taka transakcja.

No to chyba zależy od tego jak sobie to ustalicie. ;_; 

Będe placil paypalem to chyba da sie wycofac pieniądze jak ktos mnie oszuka tak?

Będziesz mógł cofnąć, chyba, że Twoją kasę zaraz dalej puści w obrót - to nie będziesz mógł. 

Druga sprawa to czy posiadając zmieniony email na tym steamie tego samego dnia po kupnie i zmienione haslo czy ktos moze mnie "wyrolować" czyli odzyskac jakos to konto?

Jasne, że tak. Zgłosi kradzież i tyle.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...