Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol finn - zepsute skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dlaczego większość skryptów na bolu od finna nie działa? Nie działa mi żaden z wbudowanych, gdy chce je pobrać to wyswtietla się odrazu: "failed to download" a jak zaznacze je na bolu to mi wywala lola. Jak to naprawić? Podajcie mi linka do działającego rttc. Dziękuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

Od kiedy pamiętam mi działał tylko jeden skrypt na Bolu od Fina.

Beznadziejny jest ten crack... nie moge sie doczekać kiedy będzie działał bol free.

Opublikowano

Beznadziejny jest ten crack... nie moge sie doczekać kiedy będzie działał bol free.

Tak beznadziejny, że działa mi na nim każdy Paid script który jest scrackowany. (co z tego że one teraz prawie wszystkie są broken dla wszystkich, lepiej zwalić na cracka, skoro nawet skrypty nie zupdatowane)

A jak już zupdatowane, to tylko dla tych co kupują, więc na cracka do nich wciąż chwilecze zaczekać.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Tak beznadziejny, że działa mi na nim każdy Paid script który jest scrackowany. (co z tego że one teraz prawie wszystkie są broken dla wszystkich, lepiej zwalić na cracka, skoro nawet skrypty nie zupdatowane)

A jak już zupdatowane, to tylko dla tych co kupują, więc na cracka do nich wciąż chwilecze zaczekać.

Ale wbudowany skrypt Katarina Combo powinien chyba działać lecz mi nie działa.

Opublikowano

Takie jest właśnie pierdolenie, komuś nie działa, bądź nie umie skonfigurować programu i już musi jechać po nim...

Powiedz mi skoro nie umiesz pobrać i zrobić to co jest w instrukcji ( Dokładnie to co jest w instrukcji ) po co próbujesz jak twój mózg nawet tego nie potrafi zrobić.

Rozumiem jakby było coś trudnego ale to trzeba tylko k***a pobrać i wkleić nie rozumiem jakim cudem to może być trudne.

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Takie jest właśnie pierdolenie, komuś nie działa, bądź nie umie skonfigurować programu i już musi jechać po nim...

Powiedz mi skoro nie umiesz pobrać i zrobić to co jest w instrukcji ( Dokładnie to co jest w instrukcji ) po co próbujesz jak twój mózg nawet tego nie potrafi zrobić.

Rozumiem jakby było coś trudnego ale to trzeba tylko k***a pobrać i wkleić nie rozumiem jakim cudem to może być trudne.

Nie pozdrawiam

Miałem to samo napisać...no do kur** nędzy, jak wy takiej prostej rzeczy nie potraficie zrobić, to nie zabierajcie się lepiej za boty wgl. Wszystko opisane ładnie w instrukcji, milion tematów tu i na nulledzie, z google się to wszystko wylewa.

Opublikowano

Takie jest właśnie pierdolenie, komuś nie działa, bądź nie umie skonfigurować programu i już musi jechać po nim...

Nie pozdrawiam

Miałem to samo napisać...no do kur** nędzy, jak wy takiej prostej rzeczy nie potraficie zrobić, to nie zabierajcie się lepiej za boty wgl. Wszystko opisane ładnie w instrukcji, milion tematów tu i na nulledzie, z google się to wszystko wylewa.

Wy czytacie co autor tematu napisał? Bol od Fina mu działa!!! Mi również. Tylko większość skryptów nie działa.

Czytanie ze zrozumieniem tak bardzo was boli?

Ps. Pisze się ,,w ogóle'' a nie razem.

Opublikowano

Jeżeli mu skrypty nie działają, to sorry, ale jest to w 100% JEGO wina.

Mi działa najnowsze Evadeee, SAC:R i każdy inny skrypt oprócz najnowszego SxOrbWalk, do którego i tak mam fixa.

Usuń folder BoL z %appdata%, reg delete HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Wow6432Node/BoL.

Wbudowane skrypty naturalnie nie działają, bo Hijacker blokuje stronę BoLa...

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Miałem to samo napisać...no do kur** nędzy, jak wy takiej prostej rzeczy nie potraficie zrobić, to nie zabierajcie się lepiej za boty wgl. Wszystko opisane ładnie w instrukcji, milion tematów tu i na nulledzie, z google się to wszystko wylewa.

Jak macie pisać takie odpowiedzi to wypier*alać z tego tematu! Napisałem dokładnie w czym leży problem a idiota pisze że nie umiem skonfigurować programu. Napisałem że nie działają mi wbudowane skrupty i tylko 1 osoba napisała że nie powinny działać. Ale po co tak napisać? Jak sie jest idiotą to można sobie nabić post pisząc jakieś gówno. 

Opublikowano

Witam. Dlaczego większość skryptów na bolu od finna nie działa? Nie działa mi żaden z wbudowanych, gdy chce je pobrać to wyswtietla się odrazu: "failed to download" a jak zaznacze je na bolu to mi wywala lola. Jak to naprawić? Podajcie mi linka do działającego rttc. Dziękuje. Pozdrawiam.

Nie widzę by ci tylko skrypty nie działały w twoim temacie ...

Nie wiesz nawet co piszesz brawo dla pana

Skrpty mi działają czyli jednak jesteś zbyt tempy by to skonfigurować

Jeszcze raz nie pozdrawiam

Opublikowano

Wy czytacie co autor tematu napisał? Bol od Fina mu działa!!! Mi również. Tylko większość skryptów nie działa.

Czytanie ze zrozumieniem tak bardzo was boli?

Ps. Pisze się ,,w ogóle'' a nie razem.

Ty Panie polonisto nawet się nie udzielaj, bo chyba sam nie wiesz, co piszesz ;)

@xFreys a co do Ciebie, to weź sobie to po prostu na logikę. Skoro to jest crack do bola, to wbudowane skrypty nie mają prawa działać. Tak samo jest z wszystkim innym. Wejdź sobie na stronę nulleda, tam jest dużo tematów na temat 'czemu nie działają mi skrypty'. Większość jest przydatnych, może po prostu nie masz czegoś zainstalowanego.

Opublikowano

Nie widzę by ci tylko skrypty nie działały w twoim temacie ...

Nie wiesz nawet co piszesz brawo dla pana

Skrpty mi działają czyli jednak jesteś zbyt tempy by to skonfigurować

Jeszcze raz nie pozdrawiam

Jeszcze raz reportuje za spam. Przeczytaj 2 razy co napisałem zanim cokolwiek odpiszesz. Moim głównym problemem w tym temacie było to że nie działają wbudowane skrypty i jak się dowiedziałem one nie powinny działać. A inne skrypty (które mi nie działały), to dowiedziałem się że nie działają narazie nikomu (oczywiście wykluczając ciebie, bo tobie działają skrypty które jeszcze nawet nie istnieją). Jak masz w taki sposób odpowiadać na pytania z mpc to nie odpowiadaj bo nie pomagasz tylko nabijasz sobie posty i spamisz. Dodatkowo, prosił bym abyś nie odpowiadał na żadne tematy założone przeze mnie bo twoich odpowiedzi to tak zabardzo nie potrzebuje ;) Nie pozdrawiam. Koniec przemowy!

Ty Panie polonisto nawet się nie udzielaj, bo chyba sam nie wiesz, co piszesz ;)

@xFreys a co do Ciebie, to weź sobie to po prostu na logikę. Skoro to jest crack do bola, to wbudowane skrypty nie mają prawa działać. Tak samo jest z wszystkim innym. Wejdź sobie na stronę nulleda, tam jest dużo tematów na temat 'czemu nie działają mi skrypty'. Większość jest przydatnych, może po prostu nie masz czegoś zainstalowanego.

Ok, dzięki za info.

Opublikowano

Jeszcze raz reportuje za spam. Przeczytaj 2 razy co napisałem zanim cokolwiek odpiszesz. Moim głównym problemem w tym temacie było to że nie działają wbudowane skrypty i jak się dowiedziałem one nie powinny działać. A inne skrypty (które mi nie działały), to dowiedziałem się że nie działają narazie nikomu (oczywiście wykluczając ciebie, bo tobie działają skrypty które jeszcze nawet nie istnieją). Jak masz w taki sposób odpowiadać na pytania z mpc to nie odpowiadaj bo nie pomagasz tylko nabijasz sobie posty i spamisz. Dodatkowo, prosił bym abyś nie odpowiadał na żadne tematy założone przeze mnie bo twoich odpowiedzi to tak zabardzo nie potrzebuje ;) Nie pozdrawiam. Koniec przemowy!

Ok, dzięki za info.

Skrpty które nie istnieją ?

Eh, widzę że nie masz żadnej wiedzy komputerowej i nie umiesz nic znaleść jak tak bardzo ci zależy zapraszam na pw dam ci screena z tym sckyptem ;) żeby ci się przykro zrobiło ;)

A po 2 jak cie tak bol od finna w*****a to dlaczego sobie nie znajdziesz innego cracka ? ah... zapomniałem nie umiesz znaleść

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Skrpty które nie istnieją ?

Eh, widzę że nie masz żadnej wiedzy komputerowej i nie umiesz nic znaleść jak tak bardzo ci zależy zapraszam na pw dam ci screena z tym sckyptem ;) żeby ci się przykro zrobiło ;)

A po 2 jak cie tak bol od finna w*****a to dlaczego sobie nie znajdziesz innego cracka ? ah... zapomniałem nie umiesz znaleść

Nie pozdrawiam

Jaki ty ku*wa jesteś głupi! "Skrypty które nie istnieją" - to był sarkazm! Czyli na cracku od finna działają ci skrypty które są wbudowane, tak? Prosiłem abyś mi nie spamił po tematami ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...