Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale parę pytań

NupBuster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu szukam odskoczni od WoWa na globalu, przypomniałem sobie, że posiadam postać na 51+ poziomie w nostale, ostatnio grałem chyba w 2011 lub 2010 roku, jak to teraz wygląda z serwerami? Gdzie gra najwięcej osób? Jak to wygląda z LoD teraz? Exp i profesja się zmieniła jakoś?

Dam radę bez itemshopu?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Od jakiegoś czasu szukam odskoczni od WoWa na globalu, przypomniałem sobie, że posiadam postać na 51+ poziomie w nostale, ostatnio grałem chyba w 2011 lub 2010 roku, jak to teraz wygląda z serwerami? Gdzie gra najwięcej osób? Jak to wygląda z LoD teraz? Exp i profesja się zmieniła jakoś?

Dam radę bez itemshopu?

bez item shopu (oraz allegro) na PL'u grać się nie opłaca

Poziom tam jest wprost idiotycznie niski a ceny idiotycznie wysokie

LoD jest na ten moment 2 razy dziennie (na PL, na de bodajże 5 albo 7)

Mamy już piękne 7 sp dla każdej z klas (czyli 3x 7 + pajama jaja kurczak pirat co daje łącznie 25 kart sp)

dodatkowo mamy sp partnera oraz wiele nowych petów

arena talentów - coś cudownego.....pooglądaj sobie filmiki żeby zobaczyć jak to wygląda

glaca - caligor. to coś co zmieniło grę......na wielki minus

300k repy da radę wyciągnąć w ciągu jednego weekendu.....kiedyś zajmowało to kilka tygodni / miesięcy

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Z tego co widzę po tematach opłaca się grać na niemieckim serwerze bądź czeskim, akurat tutaj z j.niemieckim nie będzie problemu bo znam perfekcyjnie, czyli gra na PL od razu odpada.

Na którym serwerze Niemieckim jest najwięcej graczy? O ile jest tam kilka serwerów, a nie jeden. I jest jakiś szczególnie oblegany przez Polskich graczy?

76561198014515809.png

Opublikowano

Z tego co widzę po tematach opłaca się grać na niemieckim serwerze bądź czeskim, akurat tutaj z j.niemieckim nie będzie problemu bo znam perfekcyjnie, czyli gra na PL od razu odpada.

Na którym serwerze Niemieckim jest najwięcej graczy? O ile jest tam kilka serwerów, a nie jeden. I jest jakiś szczególnie oblegany przez Polskich graczy?

największa liczba graczy Polskich jak i ogólna ich liczba jest na Ancelloan

serdecznie polecam ten serwer i fam xPolakPotrafix

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Gdzie znajde strony które nakierują mnie na nostale niemieckie/angielskie?

I co niesie ze sobą nostale niemieckie? Wszystko to samo co u nas tylko po niemiecku? ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Gdzie znajde strony które nakierują mnie na nostale niemieckie/angielskie?

I co niesie ze sobą nostale niemieckie? Wszystko to samo co u nas tylko po niemiecku? ;)

Po polsku (tylko gracze po niemiecku)

Lod 5 razy dziennie

Co chwile eventy

Codzienny califor

5x więcej graczy

Ceny itemow z Nd są śmieszne (ancek 100k, pudlo sp 2,5kk)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ja polecałbym już zainswestować w te 30zł na rejestracje na SE, bo tam dzieje się najwięcej. Wszystko jest tam pierwsze, admini wymyślają nowe eventy, 30lv i masz dowolne sp! Może polaków gra mało ale zabawa świetna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...