Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aftermath już dostępne - kupno i opcja darmowa.

.Bednar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W tym temacie, chciałbym Was poinformować, że od dzisiaj można już zakupić Aftermath.

Nie zauważyłem podobnego tematu, gdzie można tą grę zakupić, więc postanowiłem się tym zająć!

Przejdźmy do rzeczy.

Na poniższej stronie, możecie obejrzeć sobie przy okazji live, jak gra się prezentuje, jak i również ją kupić 'GET GAME'.

Tak jak w poprzedniej wersji gry, mamy do wyboru kupno jednego z 3 dostępów do gry. Każdy inny (czyt. droższy), dostarcza nam więcej rzeczy/dodatków.

Jest również opcja FREE. Tzn. darmowy dostęp do gry, lecz musimy spełniać kilka warunków, aby go dostać.

• -Przegrane 100 godzin w Infestation: Survivor Stories,
  • -Wydane co najmniej 25$ w grze,
  • -Konto Pioneer i/lub Legendary i przegrane na nim 50 godzin.

Oczywiście tylko jedno z powyższych wymienionych warunków musi zostać spełnione.

Po podaniu Email i hasła do ISS, możecie się spodziewać, że na waszym ekranie ukaże się klucz do rejestracji, którego podajemy w launcherze gry:

post-1359436-0-27198000-1427474769_thumb.png

Pod kluczem znajduje się opcja ściągnięcia gry.

Gdy już zainstalujemy Aftermath, musimy się zarejestrować w launcherze gry (podając przy tym nasz klucz).

To tyle! Gra zacznie nam się instalować i możemy zaczynać naszą przygodę. 

Informacje o stronie: https://www.facebook.com/Infestationmmo?fref=ts

Warunki potrzebne do zyskania klucza: http://www.willyousurvive.com/index-2-getgame.php

Opublikowano

@Delfin17 Właśnie w tym jest problem, że nie wiadomo. Możesz spróbować hasłem do Steam. Ja miałem o tyle ułatwione, że odpalałem ISS przez ich własny launcher.

Opublikowano

Hało do steam i login też? Narazie mi wyskakuje błąd ale to może dlatego że nie mam jeszcze tych 100h, ale co bym nie wpisał to mam ten sam komunikat

Opublikowano

Email z infe

Haslo z infe

Jak nie wiesz jaki masz wejdz w ...\Steam\SteamApps\common\The Warz

I tam masz "WarZLauncher"

Odpalasz i powinno ci wywalic emaila

Haslo raczej znasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...