Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana życia - Treningi, dieta itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Większość z osób kiedyś postanawia w swoim życiu coś zmienić np, wygląd, zacząć się odchudzać i inne różne rzeczy unikać jakichś tam fast-food'ów i inne ciekawe rzeczy lecz zwykle kończy się to tym że od nowa powracamy do tego co robiliśmy dalej.

Tak samo było w moim przypadku, coś zaczynałem ale po 3 dniach się poddawałem i wracałem do dawnego życia - czyli codziennie kebaby, cola, słodycze, czipsy itd. Postanowiłem ostatni raz poddać się czemuś, co mam mi pomóc wrócić do wewnętrznej i zewnętrznej siły.

Tym razem chcę to zrobić dla kogoś wyjątkowego ~ Dla dziewczyny.

Udało mi się dorobić całkiem okrągłego brzuszka czego sobie nie wybaczę i trzeba coś z sobą zrobić, wszystko co będę robił w całym dniu czyli treningi, ruch, jedzenie itd. będę opisywał w blogu na MPCforum. 

Czemu blog?

Myślę iż pisanie takiego blogu pomoże mi dążyć do celu, w tym wszystkim będzie mi pomagało hasło Drużyny Mistrzów " Sport, Muzyka, Pasja "

Mam nadzieję że teraz uda mi się dokonać tego co chcę zrobić czyli wzmocnić się wewnętrznie i zewnętrznie i do was mam pytanie czy czytalibyście taki blog na MPCforum, dążenie do celu?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Temat sam w sobie popularny, ale jeżeli miałbyś na to pomysł, by dobrze wypaść.. Czemu nie. Zawsze możesz motywować swoimi działaniami innych. 

~ ~

Opublikowano

Ja pamiętam, że kiedy się odchudzałam to wypowiadałam się często na specjalnym forum gdzie spotykałam dziewczyny, które również były na tej samej diecie i też chciały zrzucić zbędne kilogramy. Słuchanie opinii innych bardzo pomaga, pomaga dojść do celu itd. Wydaje mi się, że blog też mógłby być podobnym rozwiązaniem... chociaż żeby mieć czytelników to musisz go rozpromować. ;)

Opublikowano

Rób to przede wszystkim dla siebie, dziewczyna odejdzie, a mięśnie zostaną - powodzenia :)

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Wszystko ok, ale do opisywania swoich postępów znajdź sobie inne forum niż MPC. Są inne fora bardziej tematyczne, tutaj chyba nie bardzo.

Powodzenia :)

Opublikowano

Wszystko ok, ale do opisywania swoich postępów znajdź sobie inne forum niż MPC. Są inne fora bardziej tematyczne, tutaj chyba nie bardzo.

Powodzenia :)

Zgodzę się ale pomyślałem że może znajdzie się ktoś kto będzie chciał zrobić to samo - może znalazł by u mnie motywację że warto :)

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Dokładnie - rób to dla siebie, bo pokłócisz się z dziewczyną i instant wrócisz do starego życia. Jak sądzę ze sportem masz mało wspólnego to może zacznij od prostych ćwiczeń szczególnie siły woli.

Opublikowano

Dokładnie - rób to dla siebie, bo pokłócisz się z dziewczyną i instant wrócisz do starego życia. Jak sądzę ze sportem masz mało wspólnego to może zacznij od prostych ćwiczeń szczególnie siły woli.

Nie z sportem mam dużo wspólnego - ostatnie dwa miesiące to tragedia dla mnie dopiero pokochałem fast-food'y codziennie jadłem kebaba, wieczór zapiekankę ok. litr coli na dzień i do tego czipsy i ciastka. Przedtem często brałem udział w zawodach międzyszkolnych, piątkowe gry w nogę na orliku po kilka godzin, czasami jakieś bieganie, skoki do piachu, skok wzwyż.

Teraz będę starał się wrócić do tego co było przedtem bo czuję że jest już ten czas. Wiadomo lepiej wcześniej niż później ponieważ potem mogło by być jeszcze gorzej.

@Valze

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

­No jasne, przynajmniej jakiś konkretny blog będzie. Szczerze mówiąc próbuję coś osiągnąć w sporcie, siatkówce, treningi, siłownia, dieta.. do wszystkiego potrafię się zmusić, ale najciężej jest mi rzucić fajki, cholera no :D

Trochę już wyćwiczyłem i przeczytałem na te tematy - jakbyś potrzebował pomocy z suplementacją, ćwiczeniami czy czymkolwiek możesz walić pw. Powodzenia!

Admin Cienia
Opublikowano

W takich sytuacjach należy zacząć od zmiany otoczenia.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zmień nawyki żywieniowe, to przede wszystkim, ja jak zaczynałem (a byłem wychudzony, mało jadłem), to zacząłem o stałych porach jeść, przez parę dni 4 posiłki, a po tygodniu jak wszedłem na obroty to już normalnie 5 posiłków, teraz żołądek sam się dopomina co 2-3 h jedzenia. Najgorsze są początki, więc nie zniechęcaj się. 

1358809676-U384748.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...