Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy ranga podskoczy?

oundBeretiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zauważyłem, że moja gra się poprawiła... i to bardzo mocno ( może przez te deathmatch-czy jakoś tak ).

Niedawno wskoczyłem do Silver III ale chciałbym iść wyjżej, niżej screeny z moich gier, starałem się jak mogłem, myślę, że zasługuję na lepszą dywizję, ten jeden stopień, kiedy on wpadnie? jak działa ten mechanizm ?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/205f049a3ab85c11.html

Opublikowano

Musiałeś wcześniej dużo razy przegrać. Ja awansowałem wygrywając 4 mecze, które nie były pod rząd.

Ile masz mnie więcej: zabić, asyst, zgonów, MVP ?

Opublikowano

Izak mówił ze liczą się Lille w wygranych rundach .wgl całość gry się wlicza w mniejszym czy większym stopniu . Mvp się nie liczy

Opublikowano

Sami spece tutaj ;) 

Żeby zdobyć awans: Silvery

-3win jeżeli 3 meczem będzie remis dostajemy awans

+ do tych win w grze musimy pokazać, że coś potrafimy więc K/D ratio na rundę,mvp.

Taki sam system obowiązuje też goldy jedynym wyjątkiem jest GOLD 4 po tej randze jak zdobędziemy awans to wchodzimy do mg więc tutaj trzeba się pomęczyć

W rangach typu mg/m2/dmg itd trzeba się pomęczyć więcej czyli po 5-6 win.

Dalej to już trudniej ale, to chyba jasno widać :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

nie ma określenia na opisanie awansu .... ja miałem raz przypadek że z golda 1 na golda 2 awansowałem zamykając tabelę z 1MVP mając więcej dedów niż fragów a 2mecze potem otwierałem tabelę 9MVP 2x więcej fragów niż deadów a spadłem na golda 1 i oba mecze były wygrane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...