Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza opinia dotycząca mojej sugesti Hots

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yolo ;f

co wy na to jakby do hotsa wprowadzono nowy system zabić?

co myślicie o tym jakby w hotsie pojawiłaby się quadra kill , penta kil i tego podobne?

I żeby np jakbym ja atakował przeciwnika razem ze znajomym to ten kto ostatni zabije przeciwnika to otrzymałby killa?

Teraz gra jest monotonna bo co to za sens gry jak się ma 40 killi z żadnym trudem?

Przecież jakby każdy miał swoje kille to można by było zliczyć te kille na poziom drużyny ..

Zachęcam was do wypowiedzi w tej sugesti na oficjalnym forum Hots'a

http://eu.battle.net/heroes/pl/forum/topic/13987440659?page=1#0 

­

Opublikowano

Chodzi o to, że gra jest zespołowa, a nie grasz samemu i co z tych zabić masz.

Idiotyczny pomysł. 

Chcesz dodać najgorszą rzecz z innych moba jak lol. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Yolo ;f

co wy na to jakby do hotsa wprowadzono nowy system zabić?

co myślicie o tym jakby w hotsie pojawiłaby się quadra kill , penta kil i tego podobne?

I żeby np jakbym ja atakował przeciwnika razem ze znajomym to ten kto ostatni zabije przeciwnika to otrzymałby killa?

Teraz gra jest monotonna bo co to za sens gry jak się ma 40 killi z żadnym trudem?

Przecież jakby każdy miał swoje kille to można by było zliczyć te kille na poziom drużyny ..

A jaką zmiane by to zrobiło w mechanice? Przynajmniej dzieci sie o "ks'y" pluć nie mogą, według mnie to by była bez sensowna zmiana...

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano

chcesz takie cos to idz na lola gdzie 15 min expisz sie na lini i zabijasz raz na ruski rok jak ktos ci pomoże, tutaj o to chodzi ze asysta liczy sie jak kill, blizzard napisał jasno gra ma być 100% teampleyowa i ma trwać zazwyczaj w okolicach 15-20 min, tutaj gra solo nie ma opcji istnienia i jest nagradzana przegrana, jezeli lubisz gre solo reszta mob ci to oferuje póki na ciebie nie trafiłem bo nie lubie ludzi z takim beznadziejnym podejsciem z innych gier. Dodatkowo napisze jeszcze ze w HotSie o to chodzi by mieć bez problemu 40 kili bo ta gra to czysty teamfight wygrywasz teamfight masz łatwy dostep bossa,minsów, czy innych ważnych aspektów w grze co pozwala ci spushować baze. 

jedyne co mnie w tej grze na ta chwile rani to za mały boost lini po rozwaleniu fortu i twierdzy, gra była by o wiele przyjemniejsza jezeli wprowadzili by jakis unikalny system boostowania lini a ta gra pozwala swoja mechanika na to.

Ja czekam jeszcze na reset rankedów co miesiac i płacz dzieci z lola że blizard niszczy ich progres który sobie wypracowali i ten system jest bez nadziejny ze co miesiac im rankedy resetuja bedzie zabawnie. 

76561198013232167.png

Opublikowano

To nie jest LoL, ani Smite. Pomysł do rzyci ;)

A mój kolega co dopiero zaczął grać do niedawana też się pluł o KSy, a nawet lasthitował ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Przecież masz identyczny system nazewnicta? Inaczej nazwany i dot. całej drużyny... Pomysł dalece nietrafiony i nieprzemyślany zważywszy na to, że coś takiego jest w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...