Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie postacie

arekk824

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie Czy to jest prawda że ludzie daja na Youtube liink i jak w niego wejdziesz  to zdobedziesz na 10 lvl wszystkie postacie  ??

---

Opublikowano

zajeżdża fejkiem. od razu strzelam (zapewne prawidlowo), że coś tu nie tak. może jakiś keylogger czy cokolwiek innego. Nikt by nie dał Ci wszystkich postaci za darmo, zero przyjemności z gry. ;)

Opublikowano

Nie, to jest oszustwo. Nie ma i nigdy nie było takiej opcji, aby odblokować sobie wszystkie postacie na 10 lvl'u. Koleś Ci podaje swojego refflinka, dzięki którego nabijasz mu wejścia na refflink, a on dzięki temu zyskuje dodatkowe bonusy w postaci PZ i RP, a Ty nie masz nic. 

Ale opisy są pot tym filmem u wszytskich komentarze typu działa  działa działa no nic musze wbić ten 10 i zobaczyc :D

Nie wbijaj nawet 10 lvl'a, on za to, że wbijesz określony level dostanie dodatkowe RP i PZ. To są boty, które piszą pod filmikami komentarze tego typu, aby ludzie wierzyli, że coś działa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Siemka mam pytanie Czy to jest prawda że ludzie daja na Youtube liink i jak w niego wejdziesz  to zdobedziesz na 10 lvl wszystkie postacie  ??

Oczywiście, że fake. Prawdopodobnie po kliknięciu w ten link musisz podać numer telefonu czy pobierać jakiś program, który jest zawirusowany. Gdyby takie rzeczy działały, to każdy by miał wszystko.

Opublikowano

I dlatego dzieci nie powinny mieć dostępu do internetu . Jak można być aż tak głupim ? Robic komus reffa, bo wszystkie postacie masz niby dostać . A wiesz, że jak mi wyslesz 3 gifty to dostaniesz się do challengera ?

Opublikowano

Przecież teraz max referale to 10 i dalej się nic nie dostaje. Selekcja naturalna. więcej takich fake filmów nie będzie. Krótko mówiąc. Jesteś głupi, że w to wierzysz :) 

Opublikowano

Komentarze typu "działa" po prostu należą to autora filmu i refflinku tyle że z innych kont. Nie wiem jak naiwnym trzeba być by w to uwierzyć^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...