Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za crouching?

panieros2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzę? P******e eli pro w takim razie i pushuję kd pod 4.00 na łatwiejszych grach. Naprawdę b**** please, w tym momencie nexon stracił mój szacunek jako że używam broni pod rush&crouch a nie jump. No nic zacznę latać z cqb i dualami albo p90tr, spray ftw -.- Niech ku*** usuną crouch buttona...

Opublikowano

kokos cie to chyba pogieło speedów będzie tyle samo tylko, że ci którzy postanowią nie robić crocha to będą skakać jak małpy. Ja tam i tak będe crouchował.

moge wiedziec co to znaczy rush&crouch ?

rush przeciwieństwo campienia czyli lecisz na przeciwników, crouch klękasz i chodzisz w lewo prawo. napewno widziałeś jak ktoś tak robił.

Opublikowano

będzie mniej speedów i bez skili latało :D,bardzo dobrze że wprowadzili to :P

Wszystko będzie tak samo, tylko tyle że croucherzy zmienią bronie.. już sam założyłem gietke i tango/fg42 bo z broniami takimi jak ump czy m4 bez scopa które są typowo pod crouch nie ugram już za wiele. Nexon to też taki z*******y jest, nie podali konkretów jak wielka ilość naciśnięcia ctrl jest banem więc trzeba będzie śledzić reporty i patrzać.

kokos cie to chyba pogieło speedów będzie tyle samo tylko, że ci którzy postanowią nie robić crocha to będą skakać jak małpy. Ja tam i tak będe crouchował.

Skakać też, jak już wcześniej wspomniałem spray ftw :) niektórzy może też się na campienie przerzucą.. niektórzy baniki połapią ^.^

Ja sobie musiałem przylepić kartkę na monitor z napisem 'nie crouchować', bo to tak mocno siedzi w genach i jest praktykowane w każdej grze, że trudno tego nie używać :D

Tak czy owak ja tu w takim razie się przerzucę na sniper only, melee only, i ew. coś się z gietą&fg&cqb&dualami zagra. Porażka. Najbardziej jednak współczuję snd heroes, bo tym to naprawdę nic nie pozostaje jak zmienić grę

Opublikowano

no to z*********e, chyba wymontuje ctrl z klawiatury  :P, bo to będzie silniejsze ode mnie. Wiadomo że jeśli się z kimś napierdzielasz face to face w krótkim dystansie to wiadomo że nie staniecie w miejscu w oczekiwaniu na kule w łeb tylko zrobicie wszystko żeby utrudnić przeciwnikowi trafienie, to jest dla mnie taki odruch bezwarunkowy, wiec nie wiem o co chodzi nexonowi.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Bardzo dobrze ze takie cos wprowadzili. Za moich czasow, w 79' nie bylo takich rzeczy a ludzie normalnie grali cieszac sie grą. Teraz to tylko takie noobki ktore graja pod kd. Czekam jeszcze az beda karac za peekowanie.

graphic.png

Opublikowano

niektórzy normalnie kucają,a są tacy że ubierają full speeda duale albo jakiś inny syf w którym nie ma skila,i w czasie biegu tak szybko kucają że nie widać nawet czy on stoi czy kuca,i wez takiego noba bezskilowca traf,nexon zniszczył gre tymi dudalami dla każdego,o specach to już nie wspomne,dla speców duali i sg powinnien być serwer osobny i niech tam bezskile grają -_-

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

@Kokos9090

Zacznijmy od tego, że Ci, jak to określasz bezskilowcy powstali z winy takich jak Ty. Którzy debile pisali petycje o naprawienie double croucha? To właśnie ta naprawa spowodowała zmniejszanie się hitboxa podczas crouch spamowania. Sam gram już dobre 5/6 lat w tą grę i płacz zrobił się po tym co napisałem.... mnie to jebie czy mnie trudniej trafić, chcę się pobawić klawiaturą oraz zmniejszyć recoila!! -.-

Opublikowano

za bardzo nie jestem w temacie ale z tego co widze to ich chyba Po*****ło nie jestem zwolennikiem tych kucań góra dół i na boki i za to kickam z pokoju ale sam kucam normalnie jak wszyscy i co nacisne 10x Ctrl i co dostane bana ?? i na ile hahah masakra może nieh napiszą ile razy można kucnąć tak samo jak i kicknać bo to akurrat pisze pod modetatorem to i pod Ctrl spobie podpisze Użyj Ban hahahaha Chyba oni już za kase z Nx plantacje Zielska mają^^ i jaraja nie mając co robic.

Opublikowano

Uzylbym wulgaryzmow na wasze rozumowanie, ale sie wstrzymam. Banuja za latanie prawo croch lewo chrouch, tak ze goscia laguje, nie za normalne przykucniecie zeby byl mniejszy recoil.

graphic.png

Opublikowano

Uzylbym wulgaryzmow na wasze rozumowanie, ale sie wstrzymam. Banuja za latanie prawo croch lewo chrouch, tak ze goscia laguje, nie za normalne przykucniecie zeby byl mniejszy recoil.

Chu**, napisali left/right movement in quick succession a jak co do czego przyjdzie to jak będziesz gwałcił ctrl-keya w bezruchu albo w przód-tył albo w powietrzu to i tak Cię kur** zbanują -.-

Opublikowano

@Refresh

Hello,

From today on the usage of crouch spam in a manner with right/left movement in very quick succession, will be investigated in depth.

We are aware of the situation which this is causing for the gameplay.

In the meantime, there will be no bans applied until the investigation is completed.

Please keep in mind that we are trying to give you a more fair and enjoyable gameplay, therefore this investigation needs to take place, and meanwhile we do not want to punish any players for this.

Regards

NXUndine

Można znowu crouch spamować :) Ciekawe na jak długo, i co z tym zrobią. W końcu mogę sobie 'po-tapać' :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...