Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Testerów, Psujów, Wandali!

H_Brunner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozdrowienia

Tworzę nowy serwer. Jest na etapie ALPHA ale chciałbym już wpuszczać osoby, które sprawdzą co da się popsuć, co nie działa, co jeszcze potrzeba itd. Potrzebuję 2-4 osób z doświadczeniem w graniu i w psuciu MC :P. Upieram się przy wieku 13+

TO NIE JEST ZAPROSZENIE DO GRY - serwer będę jednocześnie robił dalej, więc konta, wyspy, osiągnięcia mogą być nieregularnie zmieniane lub kasowane - prawdopodobnie bez ostrzeżenia :P

Zgłoszenia na tym forum w privach. Jutro wybiorę, dodam do WhiteListy i podam tymczasowe IP serwera

Ci, którzy się sprawdzą mogą, jeśli będzie takie ich życzenie zostać później funkcyjnymi na serwerze.

Dane podstawowe:

Silnik: Spigot 1.7.10

Typ: SeaBlock

Trudność: około 7-8/10

Ustawienia na czas testów: WhiteListed, Non-Premium

Kilka słów wprowadzenia:

Seablock, czyli Skyblock, z tym że wyspy są na wodzie a nie w powietrzu. Wymusza to oczywiście inne sposoby rozbudowy, bo miejsca nad wodą jest naprawdę niewiele - poziom morza na Y=213

Diamenty dropią NAPRAWDĘ NIEZWYKLE RZADKO, więc nie spodziewam się, że wszyscy w strefie PVP będą ubrani na niebiesko.

Nie da się kupić rzeczy, które możesz zrobić sobie sam! Czyli coś rodem z survivalu.

Konto VIP możesz mieć nie inwestując ani złotówki - da się kupić/przedłużyć w grze za diaxy.

Konto VIP nie daje żadnej znaczącej przewagi w grze - osobiście nie cierpię serwerów Pay to Win.

Gracze funkcyjni nie będą grać jako normalni (tworzyć wysp, uczestniczyć w PvP) - tego również nie cierpiałem.

Opublikowano

Powiem tak:

Na czas konfigurowania serwera wykupiłem crafthost na 5 slotów. Bałem się, że jak się rzucą Psuje i Wandale z żądzą niszczenia w oczach to 5 slotów będzie mało więc postanowiłem wybierać i informować testerów indywidualnie, przekazując im dane w PW.

Ale w obecnej sytuacji podam je tutaj:

IP:

logaiseablock.msvr.pl

topic nt. serwera

http://www.mpcforum.pl/topic/1392848-inne-serwer/

rzut oka na aktualny stan spawnu:

http://s7.crafthost.pl/maps/dtvl14zuujpdxsm/index.html#/-111/64/-510/-3/0/0

Polecam /kit starter (wrzucam tu aktualnie testowane itemki) i /warp info (właśnie dla testerów)

Na serwerze wiszę, praktycznie stale na /vanishu i czytam sobie okresowo logi bo z konsolą crafthosta sobie nie radzę, druga postać (maaciopl), którą używam do testowania rzeczy dla gracza bez uprawnień też się gdzieś tam pałęta.

Opublikowano

Powiem tak: jeśli będziecie naprawdę dobrymi, zaangażowanymi i kontaktowymi testerami to szukam właśnie dobrych, kontaktowych i zaangażowanych osób na późniejszą administrację serwera. Ale niczego nie obiecam, póki nie zobaczę co jesteście warci podczas testowania.

W ciemno to mogę Wam zaproponować możliwość gry na naprawdę dość trudnym serwerze wcześniej, niż mogą to zrobić to inni i prawo do psucia go bez bana a wręcz z wdzięcznością właściciela :P

I prawo do zgłaszania potrzeb zmian. W przeciwieństwie do większości znanych mi administracji ja takie wnioski czytam regularnie ;]

Opublikowano

@Patry3k. Tak, chodzi mi o sprawdzenie, czy nie przegapiłem czegos w stylu: dawanie sobie opa, rozwalania spawnu itp. Tylko jeśli coś znajdziecie, to mi o tym piszecie, a jeśli wiecie jak sie przed tym zabezpieczyć to dzielicie się tą wiedzą. O to mi chodziło, kiedy pisałem, że szukam kontaktowych i zaangażowanych.

Rozwieje Wasze nadzieje przy okazji: serwer ma byc tak daleko od Pay to Win jak to tylko mozliwe-nawet rangi są za wartościowe bloki w grze. Oznacza to, że zysków się nie spodziewam (raczej już dopłacania) i nagród finansowych nie planuję.

@Xayanix aka Ban: już Twój nick sugeruje pewną biegłość w terroryźmie, niszczeniu i szykowaniu końca chrześcijańskiego świata :-P . Powyższe warunki dotyczą i Ciebie.

Zapraszam wszystkich. Decyzja jest Wasza.

Ip: logaiseablock.msvr.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...