Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cóż to za choroba

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byle bez off topu typu ''skąd mamy wiedzieć to nie forum chorobowe'' ''rak'' ''ebola''
Do lekarza pójdę z poniedziałek jak nie przejdzie

A wieć tak, spotkałem się z dziewczyną w ndzl, i było zimno. Wróciłem do domu i się średnio czułem ale w poniedziałek rano byłem jak nowy. W szkole też się dobrze czułem. Po szkole okej aż do wieczora. Momentalnie mnie jebło, temperetura 37,5.
Wtorek:

Rano 38,5 i 0 kaszly
koło 16 39,5 i 0 kaszlu
środa
Rano 38,5 i troche kaszel
koło 16 37,8 i troche kaszel
Czwartek
Rano 38 i zakwasy na brzuchu z kaszlu, ból w ok. brwi i tak jest do teraz

Gdy wychodzę na dwór to mam problem z oddychaniem, tj bardziej mi się chce kaszleć niż w domu i ciężej mi sie wdycha powietrze

Miał już ktoś coś takiego ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ból w okolicach brwi tj między jedną a drugą ? To zatoki, wydzielina z nosa koloru żółto zielonego ? Idź do lekarza, domowymi sposobami lepiej nie kombinuj, bo to jakaś infekcja.

// przy anginie ropnej nie mógłby przełykać śliny 

52287137559562145640.png

Opublikowano

śline przełykam dobrze i mam jej dużo. 
Jak sprawdzić te migdałki ?

@Edit

Nie ból między brwiami tylko poprostu cały łuk mnie boli i troche nad

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To chyba ebola albo idź lepiej do lekarza rodzinnego. ?­

Opublikowano

Polecam wybrać się do lekarza.

W styczniu przez weekend przemarzłam, w poniedziałek czułam się dobrze, a na kolejny dzień mnie 'siekło', gorączka, ból zatok i stawów/kości, a nawet ucho mnie bolało, do tego uciążliwy kaszel, który "nasilał się" przez zmianę "powietrza", trzymał się przez 3 miesiące. Gorączka ustała po 2 dniach(?) , potem w lutym jeszcze raz miałam gorączkę, ale jak zwykle wzięłam jakieś lekarstwo na przeziębienie i przeszło (gorączka, bo kaszel dalej został), jednak lepiej pójść przebadać się ;)

Opublikowano

Trudno jest się kierować opinią ludzi, którzy się na tym nie znają. Ktoś może Tobie głupot nagadać, przestraszysz się i będziesz zestresowany. Pójdź w poniedziałek do lekarza i przez cały weekend obserwuj siebie i zapisuj gdzieś swój stan zdrowia. ;) Lekarz będzie wiedział najlepiej po dokładnym przebadaniu co Tobie dolega. 

Opublikowano

Lepiej pójść do lekarza. Na forum raczej nikt dobrze ci nie powie, bo chorób jest wiele, a my się tu nie znamy na tym.

Opublikowano

Przypuszczam, że down skoro pytasz o takie rzeczy na takim forum. Nie, po gimnazjum nie zostaje się magistrem medycyny.

Opublikowano

Eee tam, przeziębienie. Pij dużo ciepłego, cebulka i czosnek.. bardzo dobrze działają na takie coś.. O.. i jak masz jeszcze mocną nalewkę 70%+..najlepiej mocno słodką lub z miodem.. taką gęściutką ;3.. Odrazu stawia na nogi! (oczywiście nie całą butelkę tylko kieliszek - dwa xD)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...