Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z grami online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam otóż od niedawna taki problem że np. w LoL'u ( League of Legends ) nie mogę połączyć się z chatem ( udaje się raz na kilkadziesiąt prób ), po zalogowaniu się do Combat Arms po kilkudziesięciu sekundach się zamyka, w Cs 1.6 jak chcę włączyć to wyskakuje że program "Half-Life" został zamknięty i włączyć udaje się  za którymś razem.

System Wim 8.1 32bit, skanowałem Anti Malware Bytes nic nie znalazło, czyściłem kompa CClener'em.

Powiedzcie z jakich programów mam wstawić logi lub co zrobić.

XPA9.png

Opublikowano

Dodaj aplikacje, które wymieniłeś, do wyjątków zapory lub wyłącz ją całkowicie podczas grania.

Tcpip\..\Interfaces\{647B92F0-F116-447A-9313-705BD470BA66}: [NameServer] 89.108.195.21 89.108.202.21
Tcpip\..\Interfaces\{8E8BD964-B947-4DF8-B81B-16738E945B01}: [NameServer] 89.108.195.20 89.108.202.20

Zapisz powyższy kod do pliku fixlist.txt, który będzie się znajdował w tym samym folderze, co FRST. W oknie FRST kliknij przycisk Fix. Spowoduje to usunięcie wymienionych powyżej adresów DNS. Zostaną tylko te od Google'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...