Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam kolegów

Gość likeroys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema coś spierdoliłem w swoim życiu i nie mam żadnych kolegów z którymi mogę gdzieś wyjść i wgl może dlatego że zawsze sie z nich wyśmiewałem że ja mam pieniądze a oni nie zawsze byłem bananowcem teraz chcę to naprawić ale jak moge kogoś poznać ?

Opublikowano

Jeśli czujesz, że sobie nie dajesz rady daj sobie nową szansę, popełnij samobójstwo, prawdopodobnie odrodzisz się w innym ciele.

Jeśli nie chcesz tego robić to po prostu przestan wysmiewać się z innych, ze są biedni, a ty jstes bogaty, bo to najgorsze chujostwo jakie mozna robić..

XrgAYyk.png

Opublikowano

Jeśli czujesz, że sobie nie dajesz rady daj sobie nową szansę, popełnij samobójstwo, prawdopodobnie odrodzisz się w innym ciele.

Jeśli nie chcesz tego robić to po prostu przestan wysmiewać się z innych, ze są biedni, a ty jstes bogaty, bo to najgorsze chujostwo jakie mozna robić..

Dam sobie szansę :3

Opublikowano

Zacznij od zmiany zachowania, jeżeli staniesz się wartościowym człowiekiem, to ludzie sami pojawią się wokół.

tylko ze ja cały czas w domu siedzę i nie mam jak poznać ludzi - a w szkole mam pare kolegów ale ja dojeżdżam do szkoły 50 km/// a u mnie w mieście nie mam nikogo 

Opublikowano

tylko ze ja cały czas w domu siedzę i nie mam jak poznać ludzi - a w szkole mam pare kolegów ale ja dojeżdżam do szkoły 50 km/// a u mnie w mieście nie mam nikogo 

MAM POMYSL!

Zacznij wychodzić na dwór, wyjdź na osiedle. podejdź do grupy jakis glabow przywitaj sie i powiedz ze jestes nowy na osiedlu, a dalej to juz samo sie potoczy

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

MAM POMYSL!

Zacznij wychodzić na dwór, wyjdź na osiedle. podejdź do grupy jakis glabow przywitaj sie i powiedz ze jestes nowy na osiedlu, a dalej to juz samo sie potoczy

Bardzo dobry pomysł dzięki spróbuję pomogleś mi bardzo 

jak masz tyle kasy to zawsze możesz ich kupić przecież ile to roboty :)

dasz rade 

yhym to wtedy będą się tylko ze mną kolegować bo mam kasę 

Opublikowano

Co Ty chcesz czlowieku? Jak nie było komputerów i tych jebanych portali społecznosciowych to tak sie poznawalo kumpli.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zacznij odwiedzać miejsca, które są dość chętnie odwiedzane przez Twoich rówieśników. 

Wtedy wystarczy jakoś wkręcić się w temat, zrobić dobre wrażenie. 

~ ~

Opublikowano

Co Ty chcesz czlowieku? Jak nie było komputerów i tych jebanych portali społecznosciowych to tak sie poznawalo kumpli.

:)

Zacznij odwiedzać miejsca, które są dość chętnie odwiedzane przez Twoich rówieśników. 

Wtedy wystarczy jakoś wkręcić się w temat, zrobić dobre wrażenie. 

ok dzięki 

Opublikowano

Rusz się z chaty do ludzi. Znajdź sobie dziewczynę i jak będziesz się z Nią spotykać to w końcu poznasz jej znajomych :)

OndteAw.png

Opublikowano

Rusz się z chaty do ludzi. Znajdź sobie dziewczynę i jak będziesz się z Nią spotykać to w końcu poznasz jej znajomych :)

No z tym wiekszego problemu nie bedzie miał skoro przy hajsie :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja idąc do liceum nie znałem nikogo, ba byłem jedyny w klasie z mojego miasta. Na początku wiadomka - sztywno jak cholera. Nie chciałem się z nimi zadawać, bo myślałem "kurde, ludzie ze wsi pewnie jakieś cioty" i chodziłem do swoich kumpli, którzy byli w równoległej klasie. Pewnego dnia do mnie podeszli i zaczęli ze mną gadać o moje zainteresowania etc. Okazało się, że wszyscy gramy w lola, cs'a, wszyscy lubimy grać w szachy i warcaby. Dowiedziałem się też, że wszyscy kibicujemy tej samej drużynie piłkarskiej (tylko 2 kumpli w tej klasie jest za Realem, ale ten sam temat możemy poruszać). Po ponad pół roku znajomości okazali się na prawdę w porządku osobami. 

Jak nie masz kolegów to pewnie jest coś z tobą nie tak. Może za dużo siedzisz w domu, nie wychodzisz do towarzystwa? Albo po prostu masz c*****y charakter. Na pewno musisz coś zmienić, powodzenia.

Opublikowano

jak można być taką sierotą życiową...

napisz k***a ogłoszenie na portalu randkowym, poznasz chociaż przystojnych panów.

nie dziwię się że nikt nie chce się zadawać z gościem który nawet nie wie jak się odezwać do ludzi...

Opublikowano

jak można być taką sierotą życiową...

napisz k***a ogłoszenie na portalu randkowym, poznasz chociaż przystojnych panów.

nie dziwię się że nikt nie chce się zadawać z gościem który nawet nie wie jak się odezwać do ludzi...

Już, już. Chłopak obdarowany przez życie, no ale każdy z nas kiedyś zabłądził.

Ciężko coś napisać jak nawet nie wiemy ile masz lat. Wnioskuje, że chodzisz jeszcze do szkoły, także nie wszystko stracone. Co to znaczy? Skończysz szkołę i zobaczysz po kolegach, że nawet najtrwalsze więzi są zrywane. Nie masz się czym przejmować. Co więcej, mając pieniądze masz większe możliwości. Brakuje Ci "social skilla" ? Poczytaj o stosunkach międzyludzkich. Idź do klubu, wyjdź na parkiet i wywijaj. Podbij do jakiejś grupy, poznaj się i dołącz do ich paczki. Jeżeli nie wyglądasz jak pół dupy zza krzaka to pół sukcesu. Nie bądź jednak jak rzep u psiego ogona - poznawaj inne grupy. Bądź duszą towarzystwa.

Naprawdę, jeżeli się nauczysz, że wszyscy mogą zostać twoimi przyjaciółmi ze względu na twoje nastawienie, to cały świat obróci Ci się o 180 stopni. Nie będziesz potrzebował "kolegów". Nie krytykuj, a jeżeli masz taki nawyk to trzymaj się za jęzor. Nikt nie lubi jak się go krytykuje.

Taki protip ode mnie. W klubach łatwo nawiązać znajomość, lecz trudniej ją utrzymać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Już, już. Chłopak obdarowany przez życie, no ale każdy z nas kiedyś zabłądził.

Ciężko coś napisać jak nawet nie wiemy ile masz lat. Wnioskuje, że chodzisz jeszcze do szkoły, także nie wszystko stracone. Co to znaczy? Skończysz szkołę i zobaczysz po kolegach, że nawet najtrwalsze więzi są zrywane. Nie masz się czym przejmować. Co więcej, mając pieniądze masz większe możliwości. Brakuje Ci "social skilla" ? Poczytaj o stosunkach międzyludzkich. Idź do klubu, wyjdź na parkiet i wywijaj. Podbij do jakiejś grupy, poznaj się i dołącz do ich paczki. Jeżeli nie wyglądasz jak pół dupy zza krzaka to pół sukcesu. Nie bądź jednak jak rzep u psiego ogona - poznawaj inne grupy. Bądź duszą towarzystwa.

Naprawdę, jeżeli się nauczysz, że wszyscy mogą zostać twoimi przyjaciółmi ze względu na twoje nastawienie, to cały świat obróci Ci się o 180 stopni. Nie będziesz potrzebował "kolegów". Nie krytykuj, a jeżeli masz taki nawyk to trzymaj się za jęzor. Nikt nie lubi jak się go krytykuje.

Taki protip ode mnie. W klubach łatwo nawiązać znajomość, lecz trudniej ją utrzymać.

w sumie to teraz zauważyłem że to likeroys, więc zapewne ten temat to prowo.

Opublikowano

Daj sobie spokój z kolegami, ja nie mam żadnych i przynajmniej mam czas na to co w życiu najważniejsze - na medytacje. Koledzy przeminą, a świadomość nie przeminie nigdy. Poza tym pieniądze są ważniejsze niż koledzy - mając pieniądze łatwiej mieć kolegów, mając tylko kolegów trudno o pieniądze.

Opublikowano

Mentalność takich ludzi się nie zmienia. (temat to prowo ale biorę przykład uniwersalny Koleś z hajsem X nie ma kolegów)- Udając kogoś kim nie jesteś będziesz sie czuł niekomfortowo w grupie i będzie to dla ciebie szpilka w rękę.

Daj sobie spokój z kolegami, ja nie mam żadnych i przynajmniej mam czas na to co w życiu najważniejsze - na medytacje. Koledzy przeminą, a świadomość nie przeminie nigdy. Poza tym pieniądze są ważniejsze niż koledzy - mając pieniądze łatwiej mieć kolegów, mając tylko kolegów trudno o pieniądze.

Świadomość przemija razem z Tobą.

Na tym świecie wszystko przemija żyjemy na planecie gdzie wszyscy umierają. Będąc pustą skorupą nie będzie miejsca na świadomość.

Prawdziwi koledzy zostają do końca ale z tego co widzę nigdy nie doznałeś uczucia prawdziwej przyjaźni.Pieniądze są ważne to fakt ale lepiej być biednym niż samotnym.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ty tak serio czy tylko udajesz -.-

Nie dziwię się, że nikt się nie chce z tobą kolegować, jak piszesz takie posty durne to pewnie w życiu też masz takie zachowanie... 

Jak masz kase to zawsze znajdzie się ktoś kto będzie chciał nawet tylko dla kasy i prezentów z tobą przebywać no problem :p

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...