Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Poszukuję osoby/osób, które zajmą się projektem serwera prywatnego Metin2.
Interesują mnie osoby obeznane w temacie, które samodzielnie będą potrafiły zająć się postawieniem jak i opieką serwera, strony, serwera TeamSpeak itp.
Jednym słowem potrzebuję ekipy, która od podstaw postawi, a potem będzie opiekowała się serwerem.

Ze swojej strony oferuję:

- pełne wsparcie finansowe tj. opłacone wszelkie potrzebne do uruchomienia opłaty czyli zabezpieczony serwer najlepszej jakości, serwer TS3, hosting strony www, szablon i wszelkie inne potrzebne rzeczy.

- bardzo dobre, negocjowane dla każdego pracownika oddzielnie warunki finansowe

- możliwość pełnej kontroli nad serwerem (jedynym wymogiem z mojej strony jest to, aby serwer posiadał najwyższą jakość obsługi ze strony Teamu)

- wolną rękę w doborze współpracowników (oczywiście pewne konieczne wymagania muszą zostać spełnione, ale o tym już po nawiązaniu współpracy) 

- na życzenie w przypadku chęci dłużej współpracy możliwość zawarcia umowy na piśmie

Jeżeli masz więc ciekawy pomysł na serwer lub serwer wykonany częściowo lub całościowo, serdecznie zapraszam do współpracy. Na pewno nie pożałujesz kontaktu ze mną, chociaż jestem nowy na tym forum. Zachęcam do kontaktu, rozpatrzę wszystkie oferty i propozycje.

Zainteresowanych zapraszam do kontaktu poprzez PW lub gg:11972898 
Numer telefonu/mail podam po nawiązaniu kontaktu przez w/w :) 

cavcav.png

Opublikowano

wszystko super ładnie opisane, lecz hajs i ładnie opisana oferta to nie wszystko, masz już jakieś doświadczenie w sponsoringu ? 

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to mój pierwszy projekt sponsoringu serwera Metin2. Znam jednak teorie oraz mam doświadczenie w prowadzeniu wlasnego serwera CS 1.6. Myślę, że na początek to wystarczy. Nikt od razu nie zaczyna z doświadczeniem :)

cavcav.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...