Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Usuwanie konta

MasterRankam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

===========

Dzień dobry  :) 

====================================================================

Nie dawno dostałem bana na cs go [vac] moja wina nie chce już hackować   :) wcześniej dostałem bana na dayz i arme ok ok

chce zakupić wszystkie gry na nowym koncie steam ale usunąć to stare konto wiem że da się usunąć bo kiedyś pytałem o to

nim wyśle emile do support to pytanko czy jak usunę konto całe steam to będę mógł stworzyć nowe konto o tym samym emile ?

a nawet jak tak to czy jak zakupie cs go i inne gry będę miał pc po formacie :) to czy nie dostane vac bo słyszałem że tak może się stać ale nie wiem support od unityhack powiedział że nie dostane ale wole się tu spytać was :) bo jak zrobię format pc wezmę nowe ip bo mam LTE i jak zresetuje ruter to mam nowe ip to będzie ok ? nie będę miał wirusa i hacków tylko steam,origin,antivirus Bitdefender2015TS,skype,ts3,action!,Dev-C++,eclipse,Google Chrome,team viewer to nie powinienem dostać bana ?

sora za takie pytania ale nigdy tego nie robiłem więc się tu pytam bo nie wiem jak patrzyłem w google to ludzie pisali że mogę dostać bana ale sam nie wieże w to bo jak będę miał inne ip i nowe konto steam pc po formacie to jak :/ Na nowym koncie bym miał tylko : DayZ,Arem2+all dlc,areme3 i all dlc,cs go,cs 1.6,cs source,rust. Ważne jest dla mnie to czy będę mógł mieć po usunięciu starego konta 

na nowym ten stary emile. Przepraszam za ortografie jak jest coś zile :( 

Ten post założyłem w dziale cs go bo zapytanie dotyczy głównie vaca na cs go i ogólnie steam.

Opublikowano

Nowe konto i tyle, nie dostaniesz na nim VAC, usuń wszystkie haxy z kompa i po kłopocie. :)

A nie wiesz czy jak usuną moje stare konto steam to czy będę mógł mieć na nowym koncie steam ten stary emile ?

i thx za odp :)

Opublikowano

Przecież można mieć kilka kont na jednym emailu.

I nie musisz się bawić w żadne formaty i zmiany ip. Tylko czity usuń z kompa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

O ile wiem, to można mieć tylko jedno konto na danym email'u. Ale w opcjach swojego konta [ na tym starym, gdzie masz vaca ] możesz zmienić adres email, ten, na którym chcesz zarejestrować nowe konto będzie czysty :) 

Opublikowano

O ile wiem, to można mieć tylko jedno konto na danym email'u. Ale w opcjach swojego konta [ na tym starym, gdzie masz vaca ] możesz zmienić adres email, ten, na którym chcesz zarejestrować nowe konto będzie czysty :)

Można zmienić emile dzięki za odp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...