Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] Parrotek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mili Przybyszowie.

Chciałbym zaoferować moje usługi w ramach konfiguracji serwerów Teamspeak3.

Mam duże doświadczenie w tym co robię. 

Mogę nieskromnie powiedzieć że teamspeak nie kryje przede mną tajemnic.

Jestem w stanie zaoferować:

• Zrobienie rang
  • Zrobienie "wodotrysków". Tj. ciekawych, ładnie prezentujących się nowinek typu automatycznie aktualizujące się nazwy kanałów, interaktywny baner itd.
  • MusicBot'a
  • Botów najróżniejszej maści (przenoszących w określonym momencie, witających, blokujących, banujących, powiadamiających)
  • Auto rejestracja
  • Auto kanały

Wymagam:

• Już działającego serwera (z co najmniej 30 aktywnymi osobami w godzinach popołudniowych)
  • Serwera VPS
  • Dobrego kontaktu

Kontakt:

Opublikowano

a możesz napisać skąd masz e boty i skrypty? Są twojego autorstwa czy przywłaszczone lub ściągnięte?

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

a możesz napisać skąd masz e boty i skrypty? Są twojego autorstwa czy przywłaszczone lub ściągnięte?

Niektóre takie, niektóre własne. Nie bój się. Twoich nie używam.
Opublikowano

Niektóre takie, niektóre własne. Nie bój się. Twoich nie używam.

Mnie ogólnie nie interesuje kogo konkretnie masz, byle byś ich nie kradł. Jeśli nie używasz crackowanego bot helpera tylko w pełni legalnych to nie mam Ci nic do zarzucenia. W Głównym temacie działu TS jest ankieta na górze, wypowiedz się przy okazji jak bedziesz.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Mnie ogólnie nie interesuje kogo konkretnie masz, byle byś ich nie kradł. Jeśli nie używasz crackowanego bot helpera tylko w pełni legalnych to nie mam Ci nic do zarzucenia. W Głównym temacie działu TS jest ankieta na górze, wypowiedz się przy okazji jak bedziesz.

Nie, uważam takie "zagrywki" za niesprawiedliwe.

W ankiecie się wypowiedziałem.

Opublikowano

Zawsze lepiej spytać bo wiele osób kradnie. Ciesze się ze ty robisz tak jak trzeba.

Kontakt:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładne podanie tylko o m-bot chciałbym potwierdzenie. Booo każdy może napisać ze a orginalke. Neutral

Boty piszę sam.
Opublikowano

Nie potrafi nic ! 15 sekund i nie ma ts ;)

Dowody?

Nawet cię nie znam.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...