Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung Galaxy s3 VS BlackBerry z10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że jest to kwestia tego do czego jest nam potrzebny telefon, jak wiadomo BlackBerry to typowa seria biznesowa, choć z tego co mi wiadomo aktualne edycje posiadają w sobie możliwość instalacji aplikacji androida, także myślę że oba telefony godne polecenia, osobiście używam S3 i jestem zachwycony, z racji tego ja stawiam na S3, bądź co bądź to jednak android.

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź, czekam również na innych uwagi, zależy mi na czasie ponieważ decyzję muszę podjąć jeszcze dzisiaj, każda uwaga będzie dla mnie niezwykle cenna oraz pomocna.

Opublikowano

twój wybór mozesz wziac blackberry z z mozliwosscia instalacji apek na andka albo telefon z orginalnie andkiem.s3 ma 32 GB pamieci a blackberyy ma 16GB.Zależy któtuty tobie sie podoba .A co do samsunga to ma slabszego andka bo 4.0.5 tak na mgsm pisze ale jest custom nawet do 5.0 ale z 1 gb ram nwm czy pociagnie wiec twój wybór

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

twój wybór mozesz wziac blackberry z z mozliwosscia instalacji apek na andka albo telefon z orginalnie andkiem.s3 ma 32 GB pamieci a blackberyy ma 16GB.Zależy któtuty tobie sie podoba .A co do samsunga to ma slabszego andka bo 4.0.5 tak na mgsm pisze ale jest custom nawet do 5.0 ale z 1 gb ram nwm czy pociagnie wiec twój wybór

Galaxy S3 również posiada 16 GB pamięci wbudowanej, chyba że ja posiadam jakaś uboga wersje. Wszystkie S3 które są teraz dostały oficjalna aktualizację do bodajże androida 4.3, także o wersje nie trzeba się martwić, choć faktycznie 1 GB ramu to jest często troszkę mało. Wypowiadam się oczywiście jako posiadacz Samsunga.

Opublikowano

Czytałem osobiście że BlackBerry jest biedny jeżeli chodzi o baterię oraz wydajność, oba telefony mi się podobają jednak nie mam zbytniego rozeznania między nimi. Uzywam raczej telefonu, do oglądania filmów z Youtube, Pisania SMS, rozmów, portali społecznościowych, muzyki, przeglądania internetu oraz grania.

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś osobą która prowadzi swoją własną firmę to BlackBerry nie bedzie ci na nic przydatny, to głownie urządzenie które jest pomocne przy prowadzeniu firmy, jak sama nazwa mówi to telefony biznesowe, jeżeli chcesz używac telefonu do takich celow jakie podałes to polecam wybranie Galaxy S3, będziesz z tego telefonu na pewno bardziej zadowolony. Decyzja należy oczywiście do Ciebie, ale moim zdaniem sytuacje masz jasno postawiona.

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś osobą która prowadzi swoją własną firmę to BlackBerry nie bedzie ci na nic przydatny, to głownie urządzenie które jest pomocne przy prowadzeniu firmy, jak sama nazwa mówi to telefony biznesowe, jeżeli chcesz używac telefonu do takich celow jakie podałes to polecam wybranie Galaxy S3, będziesz z tego telefonu na pewno bardziej zadowolony. Decyzja należy oczywiście do Ciebie, ale moim zdaniem sytuacje masz jasno postawiona.

niech wypowie sie razer jakie on miał problemy z wydajnoscia Samsunga Galaxy S3 pomogło jedynie wgranie custom roma bo telefon sie dławił.Według mnie najlepiej wybrac samemu bo pózniej niema się nikomu za złe ze polecił a telefon fatalny.

Opublikowano

Ja rozumiem że decyzja należy tylko i wyłącznie do mnie, jednak miałem nadzieję że znajdzie się jakiś posiadacz choćby BlackBerry żeby wypowiedzieć się ze swojego punktu widzenia jak to wygląda, ja obawiam się jedynie tego że nie będę miał aplikacji takich jak (Rozkłady Jazdy, Snapchat itd), bo osobiście nigdy BlackBerrego nie miałem i nie wiem jak to wygląda w tym systemie.

Opublikowano

Ja rozumiem że decyzja należy tylko i wyłącznie do mnie, jednak miałem nadzieję że znajdzie się jakiś posiadacz choćby BlackBerry żeby wypowiedzieć się ze swojego punktu widzenia jak to wygląda, ja obawiam się jedynie tego że nie będę miał aplikacji takich jak (Rozkłady Jazdy, Snapchat itd), bo osobiście nigdy BlackBerrego nie miałem i nie wiem jak to wygląda w tym systemie.

ale na blackberry mozna chyba instalowac aplikacje z androida wiec sobie zainstalujesz

http://snapchatforblackberry.com/

Opublikowano

Czyli rozumiem że raczej z większością aplikacji problemu być nie będzie żadnego.

nwm nie miałem nigdy blackberry wiec

Opublikowano

Ja bym wybrał Samsunga gdyż nie chciał bym mieć wpadki z BlackBerry a w samsungu wgrał bym custom roma. Gdyż słyszałem że na na orginalnym bardzo tnie

Opublikowano

Tak też zrobiłem, zdecydowałem się na Samsunga i póki co jestem z niego bardzo zadowolony. Dziękuję za pomoc, temat można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...