Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pomysł na plugin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwykły plugin na Chat.

OFF - Wyłączenie

ON - Włączanie

CLEAR - Czysczenie chatu.

@idrakus

Opublikowano

Dzięki, już się biorę za to, proszę podawać inne pomysły :).

Znowu naobiecujesz i gówno zrobisz tak jak z tym twoim TerrainControl, "AUTORSKIE BIOMY". Jesteś po prostu żałosny.

Opublikowano

@Vinect Jeżeli chcecie to mogę wstawić tą paczkę terraincontrol ale pewnie będzie tak, a usuń tamto, a weź zrób to bo to chcę nie obchodzi mnie to też inni nie chcą no weź to zrób :3.

Dzisiaj wgram plugin na chat.

Opublikowano

@Vinect Jeżeli chcecie to mogę wstawić tą paczkę terraincontrol ale pewnie będzie tak, a usuń tamto, a weź zrób to bo to chcę nie obchodzi mnie to też inni nie chcą no weź to zrób :3.

Dzisiaj wgram plugin na chat.

Plugin na czat to dosłownie 10 minut pisania, nawet nie. A po za tym jest ich dużo.. 

Opublikowano

Cos typu animatedmotd // plugin na logowanie z opcja autologowania premium // polski antycheat // toolsy lub jakies essentials // animated server icon //

Opublikowano

Napisz plugin który ułatwi pracę administratorowi serwera.

Opublikowano

@idrakus

Mógłbyś napisać plugin na zgłoszenia. Administrator mógłby zobaczyć komendą /zgloszenia lista wszystkie wysłane zgłoszenia i może odpowiedzieć graczu na nie np. /zgloszenie 1 <text>

26_unnamed.png

Opublikowano

Haha, plugin na chat miał być a nawet tego nie portafi napisać...

Pozdrawiam :)

//Szczerze nie umiem pisac pluginow, i kopiowalem kod z mcwg toolsy, no lecz niby nie mialem bledow ale cos istnialo jak null, a konsola czysta.

/Co do pisania dzisiaj robie wyklad z javy, wiec moze mi sie uda napisac za pare miesiecy/dni/lat plugin na chat :).

*** Wole byc szczery niz klamac i miec hejty nad glowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...