Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto allegro

4ngrY-King

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Złota Zasada:

Nigdy nie kupuj kont do LoL-a, tylko sprzedawaj.

Mówię na serio bo za 1 lub 2 miesiące znowu napiszesz tutaj temat z pytaniem "Co mogę zrobić jak gość ukradł mi konto, które od niego kupiłem?"

Konto w Lolu można łatwo i błyskawicznie odzyskać nawet nie próbuj takich akcji.

EDIT: O jeszcze z takim dopiskiem "Konta były lvlowane przy pomocy własnego programu". To już na serio lepiej kupić to przeniesienie.

Diss_Stream.png

Opublikowano

co ty ziomek wyzej za glupoty gadasz ja kupilem konto rok temu i jakos je mam buhaaaa koles podal meila i hasla do meila do konta w 2 minuty pozmienialem wszystko, wiec nie sluchaj tego pana jezeli nie ma meila potwierdzonego to ci moze possac a nie odzyskac konta

Opublikowano

Mówię, że przeniesienie odpada, mam platynę na EUW, a zbyt dużo słyszałem o różnicach między EUW, a EUNE.

+Jak ma odzyskać ze zmienionym e-mailem?

No, ale dobra, poszukałem na necie i jednak kupiłem. 20zł to nie majątek.

Opublikowano

Napisze do supportu i tyle , a na tej aukcji konta sa expione programami typu volibot itd. Ja mam 2x 28 lvl ( nick botus i cyfry) jak chcesz za 10 zl puszcze ;p

Kupione pare run i z 3 postacie za 6300

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...