Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostane Administratorem] ThatTomek.

Jodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na wstępie chce zaznaczyć że w planach miałem projekt ts 200slotów+... Plany... xD

Przedstawie się, jestem Tomek. Lat mam sporo niebawem 19. Swoją osobą mogę zaoferować pomoc przy pilnowaniu porządku na serwerze, nadawanie rang. Czasu który mogę poświęcić na bycie "Online" jest bardzoo dużo, wręcz mogę powiedzieć że po prostu się marnuje. Ogarniam permy w 99%. Chociaż większy nacisk podczas wcześniejszych prac kładłem na maszyny, to i ts potrafie zająć się nie najgorzej ^_^…

Oferuje także postawienie strony www. specjalnie pod licencje oraz jak i pod użytek teamspeak'a.

Jeżeli chodzi o wcześniejsze serwery "w których miałem udział"... Lista ich jest krótka, było pare mniejszych serwerów. Ale po tym co wychodziło po czasie... Lepiej napisać że nie było żadnego. :D

Czego oczekuje? Zgranej i wartej zaufania ekipy... Jeżeli masz zamiar zajmować się stawianiem ts na cracku... Sam jestem gotów to zgłosić. :v

Czekam na kontak po więcej informacji:

GG: 25666688,

PW,

E-mail: [email protected]

Peace. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...