Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rada dot. postaci

Crr...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam 82 lvl łuka z eq ale z sp mam tylko 1,2,3 +0. Mam 8kk i dywan do tego. Jeśli sprzedałbym pojazd to miałbym 13kk. Sprzedać go i za tę kasę kupić wk? Czy może zainwestować te 8kk które mam w jedno z sp i wtedy spróbować samemu zrobić wk, bo z tymi sp, które mam teraz jest bardzo ciężko, ledwo ubijam silne drzewa w lesie jodłowym. Co myślicie? Może macie jakiś inny pomysł. Jest też opcja, żeby jakoś zarobić 5/6kk i wtedy kupić cs'a+9 i nim zrobić wk i od razu miałbym sp na glace. Chyba, że cs na glace nie jest już dobrym wyborem jak kiedyś. Macie pomysł jak zarobić szybko taką kasę?

Opublikowano

Sprzedaj dywan i kup tego wk. Przyda ci się np. na arence, glacy, w odnalezieniu fam. Możesz też zrobić taki myk że jeżeli nie masz eq to te 8kk zainwestować w eq (choć wątpie że ci wyjdzie) a resztę resselować (za pojazd). Możesz też całą kase wydać na resell i załóżmy po miesiącu (udanego oczywiście) resellowania będziesz miał pożądne wk, cs'a i eq.

Opublikowano

A macie może jakiś sposób inny od resellu żeby zbierać tak po 1kk dziennie? Teraz chodze na bb, które moge i robię arenę. I z tego wychodzi jakoś 500k

Opublikowano

A macie może jakiś sposób inny od resellu żeby zbierać tak po 1kk dziennie? Teraz chodze na bb, które moge i robię arenę. I z tego wychodzi jakoś 500k

Dodatkowo drop piórka, chodź na rajdy draco :p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...