Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria zabójstw

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zdobyłem skrzynke i dziś ją otwarłem i dostałem jakieś g****o do serii zabójst do broni Machina (snajper). Co daje ta Seria zabójstw ? I kupując ten klucz do skrzyni dostałem premium, co ono daje ?

Opublikowano

Sprawa jest bardzo łatwa, zacznijmy od początku.

Tutaj masz link do TF2 Wiki o killstreak'ach : https://wiki.teamfortress.com/wiki/Killstreak_Kit

A teraz po mojemu : Każda "Seria Zabójstw" może zostać dodana tylko do specjalnej broni, widzimy, że u ciebie jest to Machina.

Gdy dodasz tą serię do Machiny (broń dla Snajpera) to za każdym zabiciem gracza zostaje naliczana seria ludzi (lub botów) jakich zabiłeś.

Seria się resetuje po każdym twoim zgonie, jest to taka mała informacja o twoim "skillu".

// Edit

Jeśli kupiłeś klucz w sklepie Mann Co. to tak, masz konto premium czyli dodatkowe sloty w plecaku + możesz się wymieniać przedmiotami z gry TF2.

Opublikowano

Seria zabójstw jak sama nazwa wskazuje liczy "kille" które ubiłeś w ciągu życia.Nie zalicza ich tak samo jak bronie strange tylko przy zabiciu z tej broni (z killstreakiem) obok nicku pojawia się 1> lub 2> lub 3> w zależności ile zabójstw zdobyłeś tą bronią podczas tego życia.

Jeśli zabijesz kukri mając machine z killstreakiem nie zaliczy tego.

Killstreaki dzielą się na trzy części:

Zwykły - tylko pokazuje zabójstwa.

Wyspecjalizowany - Pokazuje zabójstwa i dodaje bardzo fajny połysk.

Profesjonalny - Pokazuje zabójstwa,dodaje połysk i w zależności od poziomu dodaje efekty typu "tornado z oczu".

Podałem względem ceny rosnącej których średnie wynoszą:

Zwykły ~3 refy

Wyspecjalizowany ~1 key

Profesjonalny ~10 kluczy 

Killstreaki również dodają taki "napis" na środku ekranu że np.

"Twójmama ma 20 zabójstw i jest bogiem" czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Zauważyłem ten napis kiedy grałem, nie jestem takim złym snajperem więc byłem tak już kilka razy :v

Wiem, że killstreak liczy kille, pytałem się czy to daje coś poza tym. I jak można zdobyć ten drugi killstreak (Wyspecjalizowany) ?

Opublikowano

Zauważyłem ten napis kiedy grałem, nie jestem takim złym snajperem więc byłem tak już kilka razy :v

Wiem, że killstreak liczy kille, pytałem się czy to daje coś poza tym. I jak można zdobyć ten drugi killstreak (Wyspecjalizowany) ?

Mann UP'owe dropy.

Pod koniec meczu MANN UP (czyli tego płatnego) dostajesz bronie,metalowe części i czasami wytwarzacz killstreak wyspecjalizowany lub profesjonalny.

Zdarza się też że dostaniesz zwykły.

Ja osobiście polecam to robić ze względu na to że złożysz coś z 6 refów i wyjdzie 1 key.

Poza tym aby to zrobić należy:

-Zdobyć roboczęści (różnie bywa ile sztuk)

-Zdobyć broń z killstreakiem (byle jaką...byleby najtańszą)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak masz zamiar otworzyć 2 skrzynki to nie bo i tak wyleci ci s**t za 3 refy

Lepiej kupić klucze i mieć jakieś dobre itemki od innych graczy za takowe klucze

00831718866390289451.png

Opublikowano

A warto otwierać te skrzynki ?

Zależy jakie.

Jak takie drogie typu #50 to tak.

Ja tam nie polecam otwierać bo strata kluczy i czasu,najlepiej sprzedać na rynku steam (niby przez 1h najnowsze chodzą po 8 euro).

Opublikowano

Premium daje więcej miejsc w plecaku, możliwość grania na serwerach only premium oraz możliwość wymiany z innymi graczami. Seria zabójstw pokazuje na serwerze, ile graczy zabiłeś w jednym życiu. Co 10 zabójstw wyświetlane jest wszystkim graczom różne teksty w stylu "Nick szaleje z serią zabójstw 30" itp. Do serii zabójstw możesz dodać też połysk na broń, ale to już trzeba kupić oddzielnie.  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...