Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninjahack Cradosmt2

Kusoar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,na cradosie moj kolega posiada ninjahacka.Mówił że przerobił jakies pliki i dziala.Wie ktos jak to zrobic? Pamietam ze kiedys ktos podsyłał mi ninjahacka na inny serwer(zmodyfikowanego) i wszystko działało,postac nie byla w ziemii a ja biłem z wiekszymi hitami.

Opublikowano

Kolejny który tylko nabija posty.... Pisze przeciez ze trzeba go zmodyfikować a ty mi z linkiem do zwykłego ninjahacka...

Opublikowano

Pobierasz ninja hacka i dmg loadera. Rozpakowujesz pliki ninja hacka i wklejasz do dmg loadera i działa.

To tak,pobralem ninja hacka(tego na pandore),rozpakowalem pliki(moglem tylko jeden rozpakowac),dmg loadera wgralem(tego na privy).I nadal nie wiem czemu ale nie dziala.Mozesz mi podeslac dzialajacego w 100% ninjahacka i dmg loadera? z gory dzieki d;

Dodam do tego że na stronie od dmg loadera pisze:Jeśli narzędzie załaduje się poprawnie, przy uruchamianiu gry ujrzymy okienko informujące o załadowaniu go.

Ja nic nie widze.

Jakie programy potrzebne sa aby dmg loader prawidlowo chodzil?

Opublikowano

To tak,pobralem ninja hacka(tego na pandore),rozpakowalem pliki(moglem tylko jeden rozpakowac),dmg loadera wgralem(tego na privy).I nadal nie wiem czemu ale nie dziala.Mozesz mi podeslac dzialajacego w 100% ninjahacka i dmg loadera? z gory dzieki d;

Dodam do tego że na stronie od dmg loadera pisze:Jeśli narzędzie załaduje się poprawnie, przy uruchamianiu gry ujrzymy okienko informujące o załadowaniu go.

Ja nic nie widze.

Jakie programy potrzebne sa aby dmg loader prawidlowo chodzil?

Bo mają zabezpieczenia i dlatego nie ma tego okienka :(

Ps: ninja hack + dmgloader nie dziala :D 

Opublikowano

Działa ponieważ gdy masz już wykonanego dmgloadera z ninjahackiem zmieniasz rozszerzenie pliku dmgloader.mix na dmgloader.asi :) i śmiga aż miło ;*

Opublikowano

Działa ponieważ gdy masz już wykonanego dmgloadera z ninjahackiem zmieniasz rozszerzenie pliku dmgloader.mix na dmgloader.asi :) i śmiga aż miło ;*

Podaj download lub  wytlumacz dokladnie jak to zrobic 

Opublikowano

Nie mam już downloadu bo nie gram tam, lecz wystarczy pobrać dmgloader i ninjahacka rozpakować ninjahacka wkleić pliczki z niego do folderu dmg ( z pliku dmgloader) wrzucić wszystko do folderu z Cradosem zmienić rozszerzenie pliku dmgloader.mix na dmgloader.asi :) 

Opublikowano

Wlasnie pokazał sie komunikat ze dmg loader sie załadował.Sprawdze zaraz czy zadziała ninjahack i warriorhack.Jakby zadziałal,chcialby ktos zebym zrobil temat z tymi hackami na cradosa?
EDIT:Warriorhack działa :D

Opublikowano

Wlasnie pokazał sie komunikat ze dmg loader sie załadował.Sprawdze zaraz czy zadziała ninjahack i warriorhack.Jakby zadziałal,chcialby ktos zebym zrobil temat z tymi hackami na cradosa?

EDIT:Warriorhack działa :D

zrob temat 

zrobilem tak jak kazaliscie z ninja hackiem i nie widze postaci help 

Opublikowano

zrob temat 

zrobilem tak jak kazaliscie z ninja hackiem i nie widze postaci help 

Bo wgrałeś go do packa..

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...