Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Państwo islamskie

armatik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No tak, oni są zjebani to prawda. Ale chrześcijanie z zachodu są jeszcze bardziej popierdoleni np. akcja we Francji... Sami się proszą o wpierdol, jak można się naśmiewać z innych i jeszcze gazetę o tym wypuszczać, a potem płakać że terroryści ;c Nie dziwie im się że się buntują jak tłuste amerykańce chcą im się wjebać dla zarobku i do tego każdy się z nich śmieje..

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ale wolność słowa i takie tam itp itd

Ta ich religia nie powinna mieć bytu w Europie. Teraz mówią, że ten samolot co w alpach się rozjebał to przez pilota. Za 2 dni się dowiemy, że to pilot z państwa islamskiego.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tam żyją normalni ludzie, nie można tak sobie jebnąć bomby. 

W państwie islamskim normalni ludzie ? Co ty pierdolisz ? xD

Terroryści + kobiety, które rodzą jeszcze więcej terrorystów.

Szkoda zakładników, ale uważam, że trzeba to zbombardować w pizdu.

s2c77Oa.png

Opublikowano

No tak, oni są zjebani to prawda. Ale chrześcijanie z zachodu są jeszcze bardziej popierdoleni np. akcja we Francji... Sami się proszą o wpierdol, jak można się naśmiewać z innych i jeszcze gazetę o tym wypuszczać, a potem płakać że terroryści ;c Nie dziwie im się że się buntują jak tłuste amerykańce chcą im się wjebać dla zarobku i do tego każdy się z nich śmieje..

Chrześcijanie z zachodu? Przecież chrześcijanie są wyśmiewani na potęge, zwłaszcza w krajach zachodu, a muzułmanom stara się jak najbardziej dogodzić. Przesiąknąłeś "tolerancyjnością" tak, że głowa mała.

Państwo Islamskie powinno zostać zlikwidowane.

Opublikowano

Ale ci ktos mózg wyprał człowieku. Troche dystansu do siebie, zabijac za karykatury w kazecie? XDDD

@top Powinno to w pizdu powybijać, a wszystkich islamistów wysiedlić z europy.

Opublikowano

Gdyby nie lewaki i ta ich "równość i tolerancja" to tego gówna nigdy by nie było, bo normalnie ludzie sami by sie ich pozbyli ;>

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Osły nie mogą rzucić bomby bo USA biorą od nich rope..

Opublikowano

To byłoby tylko zabójstwo wielu niewinnych ludzi którzy tam żyją a terroryści i tak by uciekli więc to bez sensu.

Szkoda że mało ludzi wie że Islam =/= ISIS

Szkoda, że lemingi twojego pokroju mają prawo do głosu.

Dyskusja toczy się o państwo islamskie, czyli ISIS.

Do tego żyją tam głównie terroryści,a ludzie tam zjeżdżają po to, by walczyć w imie "świętej wojny".

Na dodatek nie wiem, jak ty sobie to wyobrażasz. Kraj atakujący ISIS zadzwoni do ich kalifa i powie "halo, terroryści? prosimy uciekać, zostawcie cywili, bo planujemy na was najazd".

Opublikowano

To zwykłe zabójstwo, nie można kazać niewinnych za to, że żyją wraz z islamistami.  Najlepiej zrobić takie obozy śmierci jak niemcy w polsce. Palić w piecu wraz z boczkiem.

Opublikowano

To zwykłe zabójstwo, nie można kazać niewinnych za to, że żyją wraz z islamistami.  Najlepiej zrobić takie obozy śmierci jak niemcy w polsce. Palić w piecu wraz z boczkiem.

To po co tam żyją? Z kim się zadajesz tym się stajesz...

Deus vult

Opublikowano

Ale ci ktos mózg wyprał człowieku. Troche dystansu do siebie, zabijac za karykatury w kazecie? XDDD

@top Powinno to w pizdu powybijać, a wszystkich islamistów wysiedlić z europy.

Tak... Nie wiem czy wiesz, ale dla nich jest to świętość, dużo większa niż dla przeciętnego katolika np. Jezus. I to nie bylo tak ze przyszli i zaczeli zabijac po kolei, najpierw byly ostrzezenia, a te zjeby kolejny nr wydali bo kasy im malo bylo. A jak jesteś taki chętny to idź i sam ich rozpierdol, tylko nie zapomnij wrzucić fotek.
4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Tak... Nie wiem czy wiesz, ale dla nich jest to świętość, dużo większa niż dla przeciętnego katolika np. Jezus. I to nie bylo tak ze przyszli i zaczeli zabijac po kolei, najpierw byly ostrzezenia, a te zjeby kolejny nr wydali bo kasy im malo bylo. A jak jesteś taki chętny to idź i sam ich rozpierdol, tylko nie zapomnij wrzucić fotek.

Przysłać Ci cegły na budowe meczetu? Bo fanatyk islamu z Ciebie jest niesamowity....

To, że były ostrzeżenia nie jest usprawiedliwieniem dla faktu, że zabili dziesiątki osób. Po prostu już nie wiem jak skomentować rzeczy, które Ty piszesz...

Opublikowano

Powinno się ich wyłapać, wywieźć na jakąś bezludną wyspę, dać zwierzęta i rośliny żeby założyli hodowle i mieli co jeść i niech sobie tam żyją :)

może wymyśla sobie znowu jakiegoś "nowego boga" może tym razem jakiegoś "normalnego"

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jak dla mnie powinni zrobić z nimi to co Hitler z żydami. Jak nigdy nie poparł bym takich akcji to te śmiecie nie zasługują na życie. Tyle w temacie :)

Opublikowano

Ja tam mam ich w dupie. Chodzi mi o to że nie można zabijać niewinnych ludzi. Trzeba zlikwidować terrorystów w mniej inwazyjny sposób niż bomby. I nie można ich prowokować głupimi gazetami. Skoro wiadomo że są zdolni do wszystkiego to po co ryzykować?

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Ja tam mam ich w d***e. Chodzi mi o to że nie można zabijać niewinnych ludzi. Trzeba zlikwidować terrorystów w mniej inwazyjny sposób niż bomby. I nie można ich prowokować głupimi gazetami. Skoro wiadomo że są zdolni do wszystkiego to po co ryzykować?

Poglądy to ty zmieniasz szybciej niż dzi*ka klientów.

Uważasz, że niewinni ludzie sami zasłużyli sobie na śmierć przez wydanie gazety, ale sądzisz godzinę później, że nie można zabijać niewinnych ludzi.

Trzeba zlikwidować terrorystów, ale nie wolno ich przypadkiem prowokować tym, że istnieje coś takiego jak satyra, bo ich świętość jest najważniejsza.

Skoro wiadomo, że terroryści są zdolni do wszystkiego to po co ryzykować atakami na nich?

Połóżmy się wszyscy i czekajmy na śmierć. Bierność ponad wszystko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...