Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona dotacyjna dla serwisu Pukawka.pl ~ pierwszy projekt PHP

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZIEŃ DOBRY!

Dziś może trochę inaczej, nie ma pluginu, jest za to mój pierwszy, trochę pokaleczony projekt PHP. 

Od razu zaznaczam, iż jestem otwarty na konstruktywną krytykę, nawet taką "poniżej pasa", tylko bez "c*****e", "słabe", "nie umiesz pisać" itd. okej? :)

Strona posiada plik config.php w którym można wszystko zmienić, m.in. numer, cenę smsa, i klucz api portfela w pukawce.

Wiem wiem, strona jest dość prosta, i zaawansowani w php będą się naśmiewać, ale mam nadzieje że przy tym wyśmiewaniu, naprowadzicie mnie co jest źle itd.

Zdjęcia:

http://scr.hu/2vku/iet3l

Tak, wiem. Nie jestem mistrzem designu (ba, ja nie umiem dizajnować stron w css), można sobie na swój sposób zmienić.

Plik konfiguracyjny, piszcie co mogę do niego dodać.

Download:

Skan:

Pozdrawiam serdecznie.

WAŻNE: Pamiętajcie że opis dotacji można wykonywać jedynie bez spacji, albo z '_' jako oddzielnik!

TO DZIAŁA: Wydałem prawie 2 zł, na 3 smsy które posłużyły jako test systemu, działa :)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

@AdamGrzegorz

Wiesz co ci powiem...

To jest geenialny pomysł! Jak na początkującego* to nieźle! Rozwijaj projekt!

* - nie wiem czy jesteś początkującym czy PROFESJANOLISTĄ. ;)

Dobra robota! ;)

Opublikowano

Ten kod xDDDDDDDDDDD

@topic

fajne urzyje na mojm servie bende miau durzo kasy

Potrzebujesz tanich punktów na Pukawka.pl?

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Mimo że ciebie nie lubię xD to ci powiem że bardzo ładne, dam ci plusika za fajną praca, :)

Takich ludzi jak ty brakuje w tej cebulandi

Opublikowano

@Howker

Mimo że ciebie też nie lubię xD to ci powiem, że dzięki :)

@jasmin11

Mimo że mówiłem, aby takie posty tu nie dochodziły, to nie. i tak napisze coś tak bezsensownego jak Ty.

Szczerze? Zgłoszę Cię za spam, bo ja ostrzegałem, że nie chcę tu widzieć postów bez wartości merytorycznej.

Opublikowano

Szczerze? Zgłoszę Cię za spam, bo ja ostrzegałem, że nie chcę tu widzieć postów bez wartości merytorycznej.

Popłaczę się chyba z tego powodu zaraz :D

@AntyWarn

Dodałbyś możliwość dotacji w większych sumach?? bo nie widze takiej funkcji!

Pisz PW! ;)

Opublikowano

@kapi023

Gdy masz konto na pukawka.pl (hosting serwerów gier), podajesz tu w konfiguracji swój API portfela, i dowolna osoba która wchodzi na tą stronę (ze skryptem) może Cię "zdonejtować" z opisem donejtu. Można to przerabiać jak tylko się chce, na przykład na stronę z filmami yt, czyli nadawaniem na żywo (twich, hitbox)­

Opublikowano

Zależy czy oni udostępniają SMS API. Jutro obczaje

To już lepiej pod MicroSMS.pl - prostsze IP, lepsza dokumentacja + firma też należy do gości z FiberHOST. Wielu klientów FH przeniosło się z SMS-ami do MSMS.

@AntyBlezur - świetna strona, kawał dobrej roboty. Rozwijaj się i w ogóle 2 na 10. ^_^

5465845486.png

Opublikowano

No i git fajny projekcik sie zaczyna - jest taki ze aktualnie nie moge zobaczec kodu i powiedziec co jest zle ale ale napewno wiem jedno ze jak masz zmienna w pliku config.php tonie musiszcawac z podloga(_) tylko mozesz dac (spacje) a potem w kodzie metode replace i masz po sprawie:) a to ulatwi pisanie bez podlogi(_)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

@AdamGrzegorz

zgłoszone xdddd

@topic

Znalazłem błąd, strona niepoprawnie wyswietla sie na malych smartfonach

Pisz PW! ;)

Opublikowano

Jak dla mnie kod taki sobie. Już nie chodzi o jego zaawansowanie, ale o styl pisania i kilka błędów na logikę. Ale i tak wielki plus za robienie czegoś dla społeczności ;) I tak po za tym to dodanie IS dla pukawki to nie jest zły pomysł - myślę, że dodam coś takiego do swojego projektu :)

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...