Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie broni z DLC bez ich pobierania?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam BF premkę i zastanawiam się czy do używania broni z rozszerzenia premium, muszę pobierać DLC? Bo nie chce mi się teraz grać na mapach z DLC, a bronie to jednak inna bajka i chcę ich używać. Tylko czy bez pobierania tych DLC można tych broni używać?

Cześć...

Opublikowano

Powinno się dać. Zobacz czy masz już jakąś broń z jakiego kolwiek dlc i wtedy sprawa się wyjaśni. Jasne jest to, że jak można grać bronami z dlc na wszystkich mapach to każdy musi mieć pliki broni z dlc. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Da sie grać broniami z dlc bez ich pobierania, sam to sprawdziłem, na pc nie mam ściagniete 5 dodatków a np famasa mam odblokowanego i moge nim grac

Opublikowano

Mam BF premkę i zastanawiam się czy do używania broni z rozszerzenia premium, muszę pobierać DLC? Bo nie chce mi się teraz grać na mapach z DLC, a bronie to jednak inna bajka i chcę ich używać. Tylko czy bez pobierania tych DLC można tych broni używać?

Pamiętaj jedna, że do wykonania niektórych zadania potrzebne są dodatki np. graj tyle i tyle czasu na danej mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...