Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa karta graficzna do BF3.

MystoSzawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić nową kartę graficzna do bf3 upatrzyłem sobie GAINWARD GeForce GTX460 1GB GDDR5

I czy przy moich parametrach komputera bedzie wszystko działać ? nie chodzi mi o ultra lecz chociaż na średnich ustawieniach gry tak wyciągnąć te  50 stałych fps :/ w multi na większych mapach.

Procesor-AMD Athlon II x2 245 2,90 GHz

Ram- 4gb ddr2

Zasilacz-modecom premium 500 czy jakos tak

Windows 7 ultimate 64 bit

Jak cos to przepraszam bo jestem zielony troche w tych sprawach ;)

Patrz zawsze przed siebie bo nie wiesz co znowu Nadejdzie...

Opublikowano

Jak chcesz kupować kartę graficzną, to jeżeli planujesz w najbliższym czasie rozbudowe komputera, to polecam kupić lepszą na dłuższy czas(chyba ze chcesz 2 razy zmieniac karty ;D)

Generalnie te 2,9ghz od amd na 2 rdzeniach to nie jest dużo. Ograniczeniem może się tu okazać procesor. Co do zasilacza nalezy sprawdzic czy znajduje sie na czarnej liscie(jezeli tak, to najlepiej wymienić bo może kompa spalić jak przyjdzie większe obciążenie, a 400setki to z tego co pamiętam odkurzacze- głośno chodzą i pobieraja duzo energi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...