Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Sprzedaż zawodnika

ermix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki pytanie jakiś czas temu wylosowałem w paczce cristiano ronaldo z racji tego ze nie gram juz w fife 15 chciał bym go sprzedać i o to pytanie czy moge i w jaki sposób to zrobić fife 15 posiadam na PS3 wersja pudełkowa 

Własnie zapomniałem napisać nie chodzi o sprzedaż za coins ale dzięki ze sie zainteresowałeś tematem 

Opublikowano

Możesz - oczywiście. Jak? W bardzo prosty sposób: Wchodzisz na FIFĘ Ultimate Team - Mój Klub - Zawodnicy - Szukaj - Szukasz tam karty Cristiano Ronaldo (będzie na 1 miejscu) klikasz X potem wystaw na licytację i wpisujesz cenę - pamiętaj, że są wprowadzone przedziały cenowe i Maksymalna Cena tego zawodnika to: 5,9 mln a minimalna to 3,9 mln. ­

+patrykliz: Jeśli chodzi o Sprzedaż za Coins. xD

Opublikowano

Sprzedajesz Cristiano Ronaldo zgodnie z jego ceną, która jest sugerowana przez EA.

Następnie jak będziesz chciał sprzedać klientowi np. 100k monet, to musi on wystawić wtedy 20 brązowych kart po cenie mniejszej niż maksymalna, a Ty kupić te 20 kart składając ofertę po 4,9k za sztukę.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...