Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki FPS

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc mam problem z tym złomiastym komputerem. W starych jak i nowych grach fps z 40-60 spadają do 0 takie STOPKLATKI. Najbardziej to denerwujące jest w cs:go Strzelam gra się zatnie po chwili się odcina a ja widzę że mnie zabili.. W Garry's Mod także mam takie dropy do 0 fps. W Half-Life 2 także mam drop z 60 do 0 fps po czym te 0 fps utrzymuje się przez 6 sekund tylko  w tym Half-life 2. W Gta san andreas, Gta 4 itd.. także mam takie dropy fps. Jedynie Saints Row 4 działa normalnie, a gram tam na najwyższych bez v-sync i anti-sling.

Mój złomek:

WinFast GeForce 260gtx 889mb 448bit
8GB Ram ddr2
Płyta główna: K9N Neo v2
Procek: Amd Athlom x2 dual core procesor 5000+ 2,60Ghz (Nie da rady go podkręcić są 3 wersje procka 60,61 i black box.) Ja posiadam 60 czyli wersje nie do podkręcenia.
Windows 8 Pro 64 bit

Directx 9.0

W czym problem ? Powietrza ma w cholerę bo obudowa otwarta z obu stron (Piekarnik jeżeli jest zamknięta.)

Miejsca na dysku mam sporo bo aż 40gb wolnego na obu partycjach D oraz C.
(Max. na tych obu dyskach to 120 gb.)

Zasilacz to Corsair vs450

Sterowniki zaaktualizowane do najnowszych. Poza tym tak stare gry nie powinny mi gubić fps..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...