Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lose Streak

Pumax121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Powie mi ktoś jak wygrac z losing streake? Mam 7 przegranych pod rząd. Gdzie kolwiek bie pojde to jakas linia albo na afku albo przegra i ma staty 2/10. Ide na topa aatroxem i staram sie jak jungler przychodzi to doubla wbijam nie feeduje itd. Ale co? Bot support 0/9 i adc 1/13 w 11 minucie. Jungler prawie nic nie gankuje (przynajmniej u mnie na topie i midzie)... Jak poszedlem na adc to mid w afka, moj support biegal pocalej mapie w 6 minucie i byl wszedzie byle by nie na bocie. Ja nie wiem czy to tylko pechowy dzien byl czy to lose streak... A wszystko zaczelo wie od serii do golda.. teraz mam s2 24 pkt...

Opublikowano

idź championem do carrowania, kata, lb czymś co może zabijąć nie ponosząc strat, jinx też spoko, topa odradzam jak przegrywasz z tamtąd nie wycarrujesz 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@ Blablabla "Idź postacią którą carruje gry" jedna osoba gry nie wygra, 

Zacznij motywować team "Gj,WP(xD)" pisać ew. "Jak jesteś prosem a Twoje teamy to nooby" co mają robić.

-Dobrze farm

-Częsty roam

Nic nie zrobisz, musisz po prostu trafić na dobry team i samemu nie feedować / Wyzywać

Opublikowano

Zrób sobie przerwe od rankedów.Pograj normale.Przy takim lose strike najlepiej nie grać przez 2-3 dni.Albo poproś kolegę aby z tobą zagrał duo ;)

Opublikowano

Typowy Silver :) Zagraj kilka normali...

"Typowy silver" a sam zapewne siedzi w silverze :D

@Takie rady to do kosza

Opublikowano

1. Zagraj duo z goldem,

Zrób sobie przerwę +/- 7 dni

Staraj się brać postacie mobilne, aby móc w jakiś sposób pomagać innym liniom, jeśli wygrywasz swoją. 

Opublikowano

Ja wygrać? Trudno jest odpowiedzieć na to pytanie. To również zależy od szczęścia na kogo natrafisz w swojej drużynie. Odpocznij od tej gry albo pograj kilka normali dla rozluźnienia i tyle. Granie cały czas rankedów może Ciebie tylko stresować a po co? To jedynie gra... Nie warto się aż tak przejmować. A Twój stosunek do niej też ma wpływ na rozgrywkę. ;)

Opublikowano

Zrób sobie przerwę, przynajmniej 1-2 dni. Następnie poszukaj kogoś do duo, zawsze to jakaś komunikacja i porozumienie = dwie wygrane linie, jeżeli pójdziesz np." na mida, znajomy topa lub jungle. Albo idźcie duo bota. Jeżeli przegrasz 2-3 rankedy, nie graj już, bo będziesz mieć następne przegrane przez złość. Ja tak zrobiłam, gdy miałam p4, praktycznie same przegrane, spadłam do g3 0 lp. Zrobiłam sobie przerwę, osoba do duo i wróciłam do p4, a nawet p3.

Opublikowano

Też często mam takie losestreaki (ostatnio przegrałem 27 gier pod rząd i spadłem z diamentu 5 do platyny 5) a we wszystkich tych grach miałem bardzo dobre statystyki przykłady :

http://i.imgur.com/bcd02bY.png

http://i.imgur.com/BmDlbOv.png

http://i.imgur.com/R3bTWYm.png

http://i.imgur.com/2D66Dx7.png

Po prostu jesteś zestresowany i za bardzo ci zależy na wygranych. Odpocznij sobie trochę i pograj w coś innego.

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Imo najlepiej robić duo z wyższą dywizją (czyt. SILVER -> GOLD etc.) 

Do tego starać się pickować takie postacie jak Nasus, Hecarim którzy są goldowymi pogromcami. Nasus ma w sobie tak plus, że nie da się nim nafeedować, chyba że ktoś jest kompletnym kretynem ale to postać na której w meczu można mieć maksymalnie 6-8 śmierci. Do tego mega mocny late-game + żeby twój partner pickował jungle - chyba najprostsza rola w teamie żeby pociągnąć trochę grę. Ogólnie, najlepiej pograć trochę normali albo Try-hardować, bo w sumie to głównie popycha nas w górę :) 

lownfast

Opublikowano

Grając aatrox'em na pewno dasz radę.... ,wyjdziesz jak zasłużysz ,proste ..nie widzę filozofii.. ,bierz postacie z dużym wpływem na grę... np gnar... albo nw bruiser'ów irelie etc .... ,ale i tak.. wyjdziesz jak zasłużysz... nie raz słyszałem takie głupoty od innych.. wbiłem na ich konto zagrałem pare gier wszystkie wygrane.. samym threshem u kolegi wbiłem p1 z b5 ... ,też płakał że noob team itd... eh ,tyle ode mnie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Graj z kimś duo, jeśli zasługujesz na wyższą ligę, to bez problemu utrzymacie 80% win ratio.

Opublikowano

Graj z kimś duo, jeśli zasługujesz na wyższą ligę, to bez problemu utrzymacie 80% win ratio.

570061420992510179206.png - Miszczu Face (no space)

Opublikowano

Jak zasługuję to wyjdę wiem. Ja zasługuję na golda bo jak gram na silvery to jest za łatwo a jak gram z goldami to poziom jest idealny. Moge powiedzieć że czasami trudny. Ale jak tu wygrać jak twój team robi coś takiego "we lose 100% so i go afk or feed" i wes takiemu typowi wytlumacz ze mozna to wygrac. A i jeszcze jedno pytanie, jakie lepiej mieć podejście do tej gry: czy starać się być prosem idt czy traktować tą gre jako zwykłą zabawe ktora jest ...... dla zabawy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...