Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie portalu internetowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam plan bardzo fajny, myśle, że pomysł jest nawet ciekawy. Chce zrobić portal typu al`a Onet / Mmorpg.com.pl / photoblog 

Na stronie głównej informacje ze świata, np codzienne newsy o konsolach, PC fonach itp. Newsy ze swiata rozrywki  Także reklama losowych filmików z YT na stronie głównej. Był by dział z związany z grami nowości w grach, testy, klucze i najlepsze by było, że bym reklamował gry. Trzeci dział, takie coś np jak jest Badoo czy sympatia.pl ludzie by prowadzili swojego minibloga były by fotki np użytkowników, filmików, które bedą wyświetlane na stronie głównej i każdy kto by chciał ocenić skomentować, była by potrzebna rejestracja. Mam dedyka z 2x 1 TB to myślałem także nad dodatkiem by ludzie mogli zakładać poczty z z np 500 mb konto premium tam np 1 GB ale to już inna bajka. 

Mam ugadane już z paroma firmami co prowadzą gry VIA co będą tak zwanymi patronami, np za zarejstrowanie się przez naszą stronę linkiem poleconym dostanę jakieś itemy premium itp.

i teraz pytanie jakie skrypty cms pod stronę główną, by łatwo dodawać newsy i edytować, tak by każdy kto sie zarejstruje mógł komentować. Łatwo dodawać filmiki itp. Silnik WP odpada z góry mówię. Pod Portal myślalem nad Oxwall, A stronę główną Jomle, ale to z nią zbyt dużo nie zrobię 

I co myślicie czy takie coś wgł wypali, skoro mam już ugadane partnerstwo reklamy ?

wyglądało by to tak NP

93699590368526602232.jpg

Jaki skrypt pod taki portal byście polecali posiadam np cms strony http://www.teraz.com.pl/czy

pic3.png

lub QUICK.CMS

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

no poczytałem bardziej o nim i może nawet się nada. Druga sprawa jak mogę zrobić coś takiego jak ma fejs by ktoś wbijał na strone np, www.nws.pl i by była 2 opcja www.newsyzeswiata.pl  i jak ktoś by wbijał na strone była by ta włs 2 domena w pasku. Mam wykupić 2 domene i podpiąć pod ten host ?

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

no poczytałem bardziej o nim i może nawet się nada. Druga sprawa jak mogę zrobić coś takiego jak ma fejs by ktoś wbijał na strone np, www.nws.pl i by była 2 opcja www.newsyzeswiata.pl  i jak ktoś by wbijał na strone była by ta włs 2 domena w pasku. Mam wykupić 2 domene i podpiąć pod ten host ?

Tak podpinasz 2 domeny pod host

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...