Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która cześć kupić?

HaMeR1345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnimi czasy naszła mnie chęć na jakiegoś dobrego FPS'A. Przejadly mi się juz te battlefieldy. I o to moje pytanie. Nigdy wcześniej nie grałem w żadnego cod'a. I myślałem czy nie zakupić cod ; ghost ghost. Czy jest to dobra część? I czy warto w ogóle zaczynać od tych nowych codów?

Z góry dzięki za odpowiedź.

EDIT: gram na ps3 jeśli ma to jakieś znaczenie.

RGt.png

Opublikowano

CoD Ghost:

-ludzie narzekają na straszną kamperkę

-trochę za duże mapy

-dość szybko się ginie, dla niektórych +, dla niektórych -

-wymagania nieadekwatne do grafiki

-chyba trochę ludzi wróciło do Ghost'sa bo się zawiedli AW

-średnia kampania

Chcesz to kup.Możesz też kupić najnowszego - AW, ale nie wiem czy lubisz takie futurystyczne strzelanki.

Opublikowano

Bierz COD:MW2 najlepsza część jaka wyszła, lub nadal grywalna na mutli bardzo COD 4.

Ja bym nie brał Ghosta, bo dla mnie za nowa jest. Wola klimaty takie wojenne, a nie drony i jakieś sprzęty nowoczesne. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Bierz COD:MW2 najlepsza część jaka wyszła, lub nadal grywalna na mutli bardzo COD 4.

Ja bym nie brał Ghosta, bo dla mnie za nowa jest. Wola klimaty takie wojenne, a nie drony i jakieś sprzęty nowoczesne. 

Podobnie jak on.

Bierz część Modern Warfare,lub jak masz dobrego kompa to Battlefielda.

Nowe wersje coda typu GHOSTS i AV to kupa...elektronika wyprzedzona o dwa średniowiecza.

Opublikowano

Ewentualnie polecę cod'a mw 3 :) bardzoooo podobny do mw 2 ja z mw 2 przerzuciłem się na 3 mw 2 o wiele łatwiejsze dla mnie było na mw 3 już 1 prestiż i 70lv i takiego skilla jak w mw 2 na 40lv nie mam :D

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Pasjonat
Opublikowano

A ja wybrałbym coda 4, nie jest nowe, a klimat wg mnie nawet dobry. Ghost to już nie to samo, a przy tym kampania jest sredniakiem, a dodatkowo przynudza często.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Polecam Call of duty 4 modern warfare, ciągle bardzo dużo osób gra. Również polecam Call of duty black ops 2, moim zdaniem drugi najlepszy cod pod multiplayer.

Opublikowano

Zależy, jakie wolisz realia w grze. Jeśli II Wojna Światowa, bierz COD I/II/III lub też World at War, COD 4/MW/BO/AW to już nowoczesna wojna.

COD 4 jest bodajże najbardziej grywalną wśród tych części na multiplayerze. Pierwsze części mają klimat i fajne kampanie, wybór należy do Ciebie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...