Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Występ w Must Be The Music

Diavo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim :). Wiecie tak mnie od dłuższego czasu (kilku miesięcy) korci do tego by pojechać na casting do MBTM ale niestety to tylko moja wyobraźnia i marzenie :D. Niestety nie mam bladego pojęcia jak śpiewam, co miałbym im niby zaśpiewać haha :)? Ahh te marzenia, a wy jakie macie :D? Co o tym sądzicie :D?

Opublikowano

Marzenie jak marzenie, ale one są po to by je spełniać! 

Jeśli masz takie aspiracje, to czemu by ich nie wcielić w życie? Nawet jak coś nie wypali warto spróbować, tam masz profesjonalnych muzyków, którzy mogą Cię naprowadzić na daną ścieżkę, dać parę rad, skorygować. 

A co do repertuaru - zależy co lubisz śpiewać, co w Twoim mniemaniu wychodzi Ci najlepiej. 

Tak więc jak zdobędziesz się na odwagę to dąż do spełnienia marzeń! 

~ ~

Admin Cienia
Opublikowano

Przy okazji mogą tak zgnoić że się człowiekowi odechce, ale co tak, to tylko ocena z ich perspektywy. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@Rediscover

masz pełną rację :). Najbardziej lubię utwory rockowe a najlepiej mi się słucha zespołu Linkin Park :). Jakoś tak mam, że nucę sobie dużo utworów podczas słuchania i z tego co widzę płynniej mi wychodzą piosenki w j. angielskim niż polskim. Niestety nigdy nie śpiewałem na żadnej scenie i wgl. Taki występ to byłoby dla mnie duże wyzwanie :). Fajnie by było ale ja tam cholernie się boję tego, że jednak to moje przekonanie o tym, że jednak umiem śpiewać to jakiś fake i niewypali :D

Opublikowano

@Rediscover

masz pełną rację :). Najbardziej lubię utwory rockowe a najlepiej mi się słucha zespołu Linkin Park :). Jakoś tak mam, że nucę sobie dużo utworów podczas słuchania i z tego co widzę płynniej mi wychodzą piosenki w j. angielskim niż polskim. Niestety nigdy nie śpiewałem na żadnej scenie i wgl. Taki występ to byłoby dla mnie duże wyzwanie :). Fajnie by było ale ja tam cholernie się boję tego, że jednak to moje przekonanie o tym, że jednak umiem śpiewać to jakiś fake i niewypali :D

Ale to właśnie po to jest, by zmierzyć się ze swoimi umiejętnościami. 

Tylko wiadomo, różnie bywa - jak ktoś już wspomniał, trzeba być otwartym na krytykę. 

Jeśli nie jesteś pewny swoich umiejętności spytaj kogoś, kto na muzyce się zna. Niech on Ci da początkową "lekcję". 

~ ~

Opublikowano
@

Ja jestem człowiekiem z przekonaniem takim, że wszystko siedzi w Twojej głowie i jak ktoś kto był zwykłym szarym człowiekiem został milionerem bo tak sobie zaplanował to ja wiem, że to jest możliwe. Jestem przekonany, że skoro inni wygrywali to czemu ja nie mogę? :D No ale mam jednak jakąś bariere bo jednak obawiam się braku tych umiejętnośći. :). No cóż, na razie pożyję i zobaczę, spróbuję zobaczyć jak wychodzi mi to śpiewanie:D

Opublikowano

99% osobom z tego programu nic się nie udaje. O kim słyszy się w mediach do tego czasu? Bo ja o żadnym zwyciezcy poprzednich edycji nie usłyszałem w tym roku :v

Może ewentualnie dla Enej się udało osiągnąć jakiś sukces a reszta? "NPWM" znienawidzeni za robienie rapu jako papki dla mas. Takie programy nie powinny powstawać. Jak chce się wybić to kończysz odpowiednie szkoły i starasz się o stypendia do dobrych szkół muzycznych np w Stanach i tam masz na coś szansę. W Polszy nie ma co szukać. Nie chciałbym byc kojarzony z Kwiatkowskimi i innymi cipami.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Skoro masz talent to warto spróbować, najwyżej poniesiesz porażkę (żaden wstyd)

jak chcesz mogę być Twoim menagerem

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...