Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Skrypt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D

Napisałem Dzisiaj skrypt na /regulamin tylko, że wyskakuje mi błąd a ja ni jak nie mogę rozkminić o co kaman :D

Pomógłby Ktoś? :)
Daję LIKE a, i najbardziej pomocna odpowiedź otrzyma miano "Najlepszej"

Skrypt: http://www.dropbox.pl/file.php?name=B376288D0233900E4BBE5F05384824FC

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/d39610a73f0ef24f0660bd6e0535c303875a6d218d928bf9e29c63c5c59d035a/analysis/1427314065/

Gdyby ktoś naprawił Skrypt może go odesłać wraz ze skanem, albo wrzucić na pastebin :)

Pomogłem? Daj Like ! :)

Opublikowano

file.php ???

Dziiwne....

Wrzuć na pastebin.com lub wklej.to. Nie chcemy pobierać .sk gdyż są strony które pozwalają wkleić tekst. ;)

Opublikowano

@MarekPL1

Masz:

command /regulamin:
        aliases: zasady, reguly
        trigger:
				send "		&4&lREGULAMIN"
				send "&5*&7 Zakaz promowania innych serwerów!"
				send "&5*&7 Zakaz promowania innych Stron internetowych!"
				send "&5*&7 Zakaz promowania kont na YouTube.com!"
				send "&5*&7 Zakaz używania niedowzwolonych modyfikacji typu Huzuni!"
				send "&5*&7 Administracja ma zawsze rację!"
				send "&5*&7 Kłótnia z Administracją nic Ci nie da!"
				send "&5*&7 Obrażanie innym graczom, jak i Administracji nagradzane jest Tymczasowym banem!"
				send "&5*&7 Administracja ma niezwłoczny zakaz rozdawania itemków!"
				send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Itemki!"
				send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /gamemode 1!"
				send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /fly!"
				send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o kolejną działke!"
				send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Rangę np. VIP!"

//Edit send trochę się przesunęło

Opublikowano

@zychu151

Przepisałem z Konsoli:

[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 3: send "&4&lREGULAMIN"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 4: send "&5*&7 Zakaz promowania innych serwerów!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 5: send "&5*&7 Zakaz promowania innych Stron internetowych!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 6: send "&5*&7 Zakaz promowania kont na YouTube.com!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 7: send "&5*&7 Zakaz używania niedowzwolonych modyfikacji typu Huzuni!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 8: send "&5*&7 Administracja ma zawsze rację!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 9: send "&5*&7 Kłótnia z Administracją nic Ci nie da!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 10: send "&5*&7 Obrażanie innym graczom, jak i Administracji nagradzane jest Tymczasowym banem!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 11: send "&5*&7 Administracja ma niezwłoczny zakaz rozdawania itemków!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 12: send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Itemki!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 13: send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /gamemode 1!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 14: send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /fly!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 15: send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o kolejną działke!"')
[21:40:05 ERROR]: indentation error: expected 16 spaces, but found '->->__' [-> = tab, _ = space, ? = other whitespace] (regulamin.sk, line 16: send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Rangę np. VIP!"')
[21:40:05 INFO]: Loaded 6 scripts with a total of 5 triggers and 8 commands in 0.13 seconds
[21:40:05 INFO]: [Skript] Encountered 26 errors while reloading the config and all scripts!

ss: http://iv.pl/images/85103182542033496201.png

//Edit

@zychu151 tzn? Możesz mi Pokazać Co dokładnie? :)

Opublikowano
command /regulamin:
	aliases: zasady, reguly
	trigger:
		send "&4&lREGULAMIN"
		send "&5*&7 Zakaz promowania innych serwerów!"
		send "&5*&7 Zakaz promowania innych Stron internetowych!"
		send "&5*&7 Zakaz promowania kont na YouTube.com!"
		send "&5*&7 Zakaz używania niedowzwolonych modyfikacji typu Huzuni!"
		send "&5*&7 Administracja ma zawsze rację!"
		send "&5*&7 Kłótnia z Administracją nic Ci nie da!"
		send "&5*&7 Obrażanie innym graczom, jak i Administracji nagradzane jest Tymczasowym banem!"
		send "&5*&7 Administracja ma niezwłoczny zakaz rozdawania itemków!"
		send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Itemki!"
		send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /gamemode 1!"
		send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o /fly!"
		send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o kolejną działke!"
		send "&5*&7 Zakaz proszenia Administracji o Rangę np. VIP!"

Zapisz to jako .sk

a nie jako .php omfg

Opublikowano

dziękuję wszystkim za pomoc, jednak @zychu151 pomógł Mi najbardziej. Zrobiłem Co kazałeś i działa jak Chcę :) Łap Like i Naj. Odpowiedź

//Edit Wszyscy, którzy próbowali pomóc Dostajecie like :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...