Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać?

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, moje pytanie brzmi czy warto wracac na PL'a do tej gry. Zapewne bede grac od 0 od poczatku i nwm. Jesli juz tak to jaka postac najlepsza na start teraz + pozniej do solo gry/farmy.

Opublikowano

W sumie aktualnie każda postać nadaje się do solo gry, z tym, że jednymi wbijesz lvl szybciej, a innymi wolniej. A standardowo to rycerz palladyn, zamachowiec i czarownica. Opcjonalnie ex zamachowiec/czarownica. Na pytanie, czy opłaca się wracać na PL Ci nie odpowiem, bo jest to moja czysto subiektywna opinia, ale powiem Ci tyle, że niektóre nowości odstraszają. :p

Opublikowano

Na PL ? hehe większość graczy to 15 latkowie, którzy niszczą tylko grę podobnie jak w metinie :)

Nie polecam PL :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Na PL ? hehe większość graczy to 15 latkowie, którzy niszczą tylko grę podobnie jak w metinie :)

Nie polecam PL :)

Nie polecasz PL, bo grają tam 15 latkowie, mhm?

Rozbraja mnie twój tok myślenia - jeśli ktoś ma 15 lat, lub mniej, to jest idiotą, tak? Co ma wiek do stylu gry, zachowania (wiem, tutaj niektóre 8 latki mogą być wkurzające, lecz to inną drogą), czy kultury osobistej. Może mają wprowadzić, że Last Chaos będzie od jakiegoś określonego wieku? Szczerze mówiąc, to wolę grać z 5 latkiem, z którym bez problemu się będę porozumiewał, jedynie błędy ortograficzne mogą trochę odstraszać, niż grać z powiedzmy 18 latkiem, który zwyzywa wszystko i wszystkich po to, aby 'być lepszym'. Tą wypowiedzią zachowałeś się jak ten '15 latek', o którym wspomniałeś.

Co do pytania - warto pograć na pl'u, o ile nie grałeś kiedyś. Wcześniej musiałeś się męczyć kilka dni, aby coś zdobyć, a teraz jest o wieele, wieele łatwiej. :) 

Jak masz jakieś pytania co do Last Chaos, to możesz również podbić pw. ;] 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...