Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Event śnieżnych odznak

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam do dziś był event z Amuletami na szczęscie zle napisałem w Tytule.. Problem w tym że nic nie dostałem a amulety są dalej na kącie. Zalogowałem na low konta amulety znikneły ale nic nie dąło bo było ich pare. za min 30 miała być valkyria na 30d ja na głównym kącie mam 64 amulety mi nie zabrało i nic nie dostałem, Widze że ludzie jakieś skrzynie otwierają których nie można kupić wiec pewnie są za amulety. Co z tym zrobić bo ja mam wiecznie takie głupie problemy że jak event to nic z tego nie mam,.

Opublikowano

Skrzynie są z [Welcome Back Package]: za więcej niż 90 dni nielogowania, dostajesz właśnie GP-resettle oraz 5 itemków na 7 dni.

Co do valkyrii, też nie dostałem - jako że jakoś nie bardzo patrzałem na daty czy czytałem o tych eventach, to zgaduję, że albo pojawi się jutro, albo jest jakiś bugson, albo jest jakaś konkretna data rozdania tego.

Opublikowano

ja dzisiaj dostałem walkirie ^^,jedynie możesz napisać na supoort żeby to ogernęli choć wątpię żeby jednej osobie pomogli,ostatnio wylosowałem plecak  na 30 dni i go nie dostałem -_-,nie ma w schowku ani nigdzie

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

to wszystko jasne widać jak ogarniają z tym plecakiem też miałem problem otworzyłem gera dropnol plecak 3rd ma 90d i nie mam go do dziś a co do amuletów to widze że nie jestem 1wszy który czegoś nie dostał Valkyrie mam na perma nawet nie używam ale chodzi o fakt że jak robia event i data rozdania jest dziś a mi amulety zostaja a mam ich 60+ i nic nie dostaje to taka firma jak nexon to dno, Ode mnie też już nie dostana nawet 1nx,. I po co robić biedny event jak nie umie się go zrobić.

Opublikowano

myślę że się trafia na kole raz na kilkaset zakręceń,nwm bo mi nie wyleciał jeszcze,ale przypuszczania takie mam,bo nie da się znikąd indziej :P

Opublikowano

to wszystko jasne widać jak ogarniają z tym plecakiem też miałem problem otworzyłem gera dropnol plecak 3rd ma 90d i nie mam go do dziś a co do amuletów to widze że nie jestem 1wszy który czegoś nie dostał Valkyrie mam na perma nawet nie używam ale chodzi o fakt że jak robia event i data rozdania jest dziś a mi amulety zostaja a mam ich 60+ i nic nie dostaje to taka firma jak nexon to dno, Ode mnie też już nie dostana nawet 1nx,. I po co robić biedny event jak nie umie się go zrobić.

Muszę walnać poprawkę na to, co wcześniej napisałem

Otóż GM/FM kiedyś tam napisał, że lucky charms z poprzedniego eventu (nie wiem kiedy to tam było, rok czy dwa temu) również się wliczają. Ale wygląda na to, że jednak nie (lub jest jakiś bug). Sam mam ich więcej niż 30, ale tym razem uzbierałem mniej niż 20 ponieważ zaufałem naszym drogim GMom.. wiec generalnie osoby ze starszymi kontami którym tym razem nie chciało się zbierać charmsów mają ten problem :D

Co do 3rd plecaka owszem, również doświadczałem jak zawsze znikał z inboxa, ale dziś już normalnie z otworzenia siedzi więc możliwe że już naprawili.

Opublikowano

tak miałem tych starych 40+ i z tymi nowymi mam 65+ nie pamiętam dokładnie i to all mi zostało wieć co za każdym eventem nic z tego nie bd miał chodz by dosżło i do 200?

Opublikowano

tak miałem tych starych 40+ i z tymi nowymi mam 65+ nie pamiętam dokładnie i to all mi zostało wieć co za każdym eventem nic z tego nie bd miał chodz by dosżło i do 200?

wejdz w ekwipunek oznacz je daj odrzuć i usuń je :D,to następnym razem na pewno zadziała :D

Opublikowano

chyba i tak zrobie a ogólnie to powinno dać się sprzedawać i te graty skrzynki red itd za jakąś symboliczną sume lub sztukami bo po co to komu^^ do zamknięcia.

Opublikowano

chyba i tak zrobie a ogólnie to powinno dać się sprzedawać i te graty skrzynki red itd za jakąś symboliczną sume lub sztukami bo po co to komu^^ do zamknięcia.

ja mam 1689 srebrnych monet do losowania i mi się nie chce zabrać za to xD

Opublikowano

to trzeba cały dzię losować i naskrobiesz  ze 3k red skrzynek za to i na nic to się nie przyda hehe powinno być 500gp za skrzynke i wszystko;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...