Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop a Battlefield 4

Kondzik231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm zastanawia mnie czy te testy są robione z jakimś programem który obciąża komputer. tj powoduje zaniżenie fps np. nagrywanie frapsem?

Płynna gra to tak około 60 fps, prawda? Chodzi mi o bf4

Opublikowano

Być może używają frapsa ale raczej nim nie nagrywają tylko mierzą ilość fps'ów. Więcej klatek się nie spodziewaj bo to tylko laptop, za 3 tyś wydajniejszego nie znajdziesz.

Opublikowano

Lenvo y50-70 z i5 i GTX860m >KLIK<. Spokojnie pograsz w BF4. Masz w nim matryca FULL HD. Poświetlana klawiatura, dobre wykonanie, głosniki JBL.

Chcesz  coś jeszcze wydajniejszego to Acer vn7-591g z i5 i GTX860m >KLIK<. Matryca HD mniejszy obraz 2 x wiecej FPS niz w Lenovo. Laptopa posiada podświetlana klawiature, dobre wykonanie, miejsce na dysk SSD m2.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Mniejsza rozdzieczośc natywna dzięki czemu masz 2 x wiecej FPS :)

Opublikowano

Gajwer, ale wiesz ze można sobie zmieniać rodzielczość dowoli? xD

tylko że gdybyś chciał grać full hd to na tamtym nie pograsz a na y50 pograsz :X

Opublikowano

Wiesz ze natywnej rozdzilczosci w laptopie nie zminisz :)

Opublikowano

plynna gra to stale 30 fps, 

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...