Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wracać?

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znowu. Zawsze po uninstalu aiona zawsze mnie ciągnie do tej gry nie wiadomo dlaczego wbije 20 lvl i mi sie nudzi lecz tym razem chcę spróbować dalej. Więc moje pytanie: Jaka jest cena GP na barusie? Czy wgl warto wracać? Bez wkładu real $$$.

I wszedł patch 4.7 Czy postacią odczuje coś na początku? Dziękuje za odpowiedzi. 

Opublikowano

A jaka cena GP na barusie?

70-75, jeżeli nie mylę się.

Uważam, że warto wrócić, jeżeli ma się z kim grać, bo samemu/samej granie jest trochę nudne i w sumie ciężkie :P

Opublikowano

A najgorsze to ze nie mam z kim grac xD

Pewno jakieś osoby znajdą się, a jak nie, to poszukaj legionu. Wbij chociaż 10+ lvl, postaraj się do jakiegoś dołączyć, zawsze jest to jakieś wsparcie i towarzystwo. Ja na chwilę obecną mam przerwę, ale chyba jutro znów wrócę do gry, bo nie chcę mi się zbytnio grać w LOLa :mellow:

Opublikowano

Jeżeli zachowujesz się dojrzale jak na swój wiek, to myślę, że legion nie będzie mieć problemu z przyjęciem/pozostawieniem Ciebie w nim, ale to tylko moje zdanie. Zauważyłam na czacie, że raczej przyjmują osoby  z wiekiem 16+, więc może być ciężko, ale powodzenia! Na pewno w końcu się uda ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...