Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tasker

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngShazzy™

Nie wprowadzaj w błąd, za AHK aktualnie banują. Kolega dostał bana po tym jak używał bh na AHK. :)

I nie, nie dostał overwatcha, bo się spalił tylko VAC.

graphic.png

Opublikowano

@<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngShazzy™

Nie wprowadzaj w błąd, za AHK aktualnie banują. Kolega dostał bana po tym jak używał bh na AHK. :)

I nie, nie dostał overwatcha, bo się spalił tylko VAC.

Największa głupota jaką słyszałem. Zamiast wierzyć kolegom, poczytaj na forach o cheatach za co się dostaje VAC'a. Powiedz mi jak program, który nie ingeruje w pliki cs'a może zostać potraktowany jako cheat. Idąc twoim tokiem myślenia, za macro też banują, a sam gran na nim już ok. 1,5k godzin.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Największa głupota jaką słyszałem. Zamiast wierzyć kolegom, poczytaj na forach o cheatach za co się dostaje VAC'a. Powiedz mi jak program, który nie ingeruje w pliki cs'a może zostać potraktowany jako cheat. Idąc twoim tokiem myślenia, za macro też banują, a sam gran na nim już ok. 1,5k godzin.

Cóż, ostatnio masa ludzi narzeka na VAC za nic, a tym powodem był najczęściej autohotkey, potwierdzam, że za to można dostać bana bo sam to sprawdzałem. Na jednym smurfie odpaliłem autohotkey i po 2 dniach dostałem bana w środku meczu i nie wciskaj mi, że musiałem używać jakieś wh czy inne chujstwa bo tego nawet na kompie nie miałem. :)

Odpal sobie ahk i zobaczymy, jak długo na tym ugrasz bez VAC xD

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...